Tikumīgie vecāki pieprasa atlaist skolotāju par bikini selfiju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Cīņa par tikumību saasinājusies ne tikai pie mums, bet arī ASV, Sanpetas grāfistē, kur skandālu izraisījusi kāda vidusskolas skolotāja Mindija Džensena, kura pa dienu strādā klasē ar bērniem, bet vakarā nododas savai kaislībai - fitnesam. Viss būtu labi, ja vecāki nebūtu pamanījuši, ka skolotāja savus panākumus fitnesā labprāt publicē sociālajos tīklos.

Vecāki pieprasījuši atlaist skolotāju par to, ka viņa savā «Instagram» kontā (tiesa, tur reģistrējusies ar izdomātu vārdu) publicējusi bikini selfijus.

Labi, ka skolas administrācija atradusi daļēju kompromisu ar vecākiem. Džensenai lūgts vai nu izdzēst fotogrāfijas un savu kontu, vai gatavoties atlaišanai.

Kā skaidro ASV mediji, skolotāja nodarbojas ar fitnesu un Instagram dokumentē savu dalību sacensībās. «Viņi fotogrāfijas nodēvēja par pronogrāfiskām, bet tās ir manas bildes pēc treniņa, kur esmu redzama labā sacensību formā,» taisnojās Džensena.

Foto: Instagram

«Kāpēc man liedz manas tiesības, bet bērniem ne? Ierobežojiet viņus! Tās ir jūsu ģimenes lietas,» vecākiem atbildēja skolotāja, runājot par bērnu brīvu pieeju sociālajiem tīkliem.

Foto: Instagram
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu