Dreika klipa parodijā arī Donalds Tramps

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau rakstījām, ka kanādiešu repera Dreika jaunākās dziesmas «Hotline Bling» video kļuvis par vienu no pēdējo nedēļu «karstākajiem». Klipā Dreiks atļāvies dejot brīvi, nepiespiesti, bez jebkādas horeogrāfijas. Par to saņēmis gan pozitīvas atsauksmes (Dreiks vēlējies iedrošināt vīriešus biežāk dejot), gan arī kaudzi parodiju. Vienu no parodijām sestdien izrādījis populārais skeču šovs «Saturday Night Live», kura viesis bija neviens cits kā slavenais ASV prezidenta amata kandidāts - republikānis Donalds Tramps.

Arī Donalds atļāvies uzdejot šajā klipā, uzaudzējot savu atbalstītāju armiju par vēl vairākiem tūkstošiem.

Vispār šī Donalda Trampa vadītā «Saturday Night Live» sērija sasniedza auditorijas rekordu, sasniedzot augstākos reitingus kopš 2012. gada, svētdien paziņoja telekanāls NBC.

Sērija saņēmusi reitingu 6,6. Veidojot reitingu, ņemts vērā, cik daudzās mājsaimniecībās sērijas izrādīšanas laikā bija ieslēgts kanāls NBC.

Pagājušās sestdienas sēriju noskatījās par 50% vairāk cilvēku nekā «Saturday Night Live» sezonas pirmizrādi, kurā vienā no skečiem piedalījās prezidenta amata kandidāte no demokrātu partijas Hilarija Klintone.

Pret NBC lēmumu uzticēt sērijas vadīšanu Trampam iebilda vairākas latīņamerikāņu grupas, sakot, ka tāda rīcība leģitimējot ekscentriskā miljardiera «rasistiskos» uzskatus par imigrāciju. Pirms sērijas ieraksta pie NBC galvenās ēkas pulcējās protestētāji.

Vairāki televīzijas kritiķi izteikušies, ka skeči ar Trampa piedalīšanos neesot attaisnojuši uz tiem liktās cerības.

«Skatītājiem nācās vērot neaizrautīgu, gandrīz nesmieklīgu pārraidi,» laikrakstā «The New York Times» raksta Džeimss Poņevoziks. «Tas beidzās ar priekškara krišanu, piedaloties Trampa kungam un aktieriem, kas drīzāk izskatījās pēc ķīlnieku video.»

Nekustamā īpašuma magnāts Tramps jūnijā izteicās, ka meksikāņu imigranti uz ASV atvedot narkotikas un noziedzību, kā arī esot izvarotāji. Viņš savā runā iestājās par nelegālo imigrantu deportāciju.

«Donalds Tramps ir rasists!» vienā no skečiem izsaucās komiķis Lerijs Deivids. Tad viņš paziņoja Trampam, ka iešot pakaļ 5000 dolāru atlīdzībai, ko vietne «DeportRacism.com» piesolījusi par uzbļaušanu Trampam televīzijas ēterā.

Tramps svētdien atklāja, ka esot izsvītrojis no scenārija provokatīvākos skečus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu