Rovans Atkinsons izšķīries no sievas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu aktieris Rovans Atkinsons izšķīries no sievas mazāk nekā minūti garā tiesas sēdē.

Atkinsona un raidorganizācijas BBC grima mākslinieces Sunetras Sestrijas 24 gadus ilgā laulība izjuka 2014.gadā, kad aktieris sāka tikties ar komēdiju aktrisi Luīzi Fordu, kura par viņu ir gandrīz divas reizes jaunāka.

Sestrija dokumentos kā šķiršanās iemeslu bija norādījusi «nesaprātīgu uzvedību».

Pēdējā tiesas sēdē piedalījās tikai Atkinsona un Sestrijas advokāti.

Atkinsons un Sestrija apprecējās 1990.gadā. Viņiem ir divi bērni - 22 gadus vecais Bens un divdesmitgadīgā Lilija.

60 gadus vecais Atkinsons ar 32 gadus veco Fordu sāka tikties pirms pusotra gada. Viņi iepazinās Vestendas izrādes «Quartermaine’s Terms» mēģinājumos.

«Sunetru satrieca tas, ka viņa aizstāta ar jaunāku sievieti,» britu avīzei «The Sun» otrdien atklāja vārdā nenosaukts informācijas avots.

Atkinsons ir starp Lielbritānijas turīgākajām izklaides biznesa zvaigznēm. Viņa bagātība tiek lēsta ap 70 miljoniem sterliņu mārciņu (98,8 miljoniem eiro).

Laulības izjukšanas brīdī Atkinsons un Sestrija būvēja 11 miljonus mārciņu (15,5 miljonus eiro) vērtu māju Oksfordšīrā. Pēc šķiršanās Atkinsons pārcēlās uz pieticīgāku mājokli Londonā, kamēr Sunetra mitinās 21 miljonu mārciņu (29,6 miljonus eiro) vērtā privātmājā.

Atkinsons pazīstams visā pasaulē ar lomām komēdijseriālos «Mr.Bean» («Misters Bīns») un «Blackadder» («Melnā čūska»).

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Uz augšu