Ai, karamba! 49 gadus vecā Haijeka staro uz sarkanā paklāja

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Svētdien Londonā tika pasniegtas ikgadējās «Evening Standard» teātra balvas. Neskatoties uz Parīzes traģisko notikumu kontekstu, slavenības labprāt pozēja seksīgos tērpos. Viena no vakara dīvām, kuru paparaci kāri tvēra savos fotoobjektīvos, bija 49 gadus vecā meksikāņu aktrise Selma Haijeka (Salma Hayek), kura allaž izcēlusies ar to, ka īpaši seksīgi prot eksponēt savas krūtis.

Interesants fakts: viņa atzinusi, ka, būdama vēl mazs bērns, kas fiziski attīstījās mazliet vēlāk nekā vienaudzes, lūgusi Jēzum Kristum lielākas krūtis. Tagad Selma ir pateicīga Jēzum par šo dāvanu.

Selma Haijeka
Selma Haijeka Foto: REUTERS/ScanPix

«Es biju jaunākā savā klasē, un visām citām meitenēm jau bija attīstījušās krūtis, bet man ne,» viņa atceras. «Es biju sabijusies. Mani daudzi kaitināja, jo biju plakana kā dēlis. Es devos uz baznīcu, kur bija kāds svētais, kas darot brīnumus, iemērcu rokas svētajā ūdenī un lūdzu: «Jēzu, lūdzu, dāvā man lielas krūtis!»»

Astotajā dienā Dievs radīja Selmu Haijeku, un tas bija sasodīti pareizi!




KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu