Ozols neriskētu ringā stāties pretī Mairim Briedim

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artūrs Krūmiņš

Viens no pašmāju hiphopa dūžiem Ozols jeb Ģirts Rozentāls ne tikai nodarbojas ar mūziku un vada apģērbu veikalu «Streetshop», bet arī aizraujas ar boksu. Intervijā izdevumam «Privātā Dzīve» viņš atklāj, ka pirms vairākiem gadiem ir ticies ringā ar Latvijas labāko bokseri Mairi Briedi, nemaz nezinādams, kas ir šis spēcīgais vīrs.

«Patiesībā es pirms kādiem septiņiem gadiem ar viņu jau esmu pacīnījies, taču toreiz vēl nezināju, ka tas džeks ir Mairis Briedis. Atnācu uz treniņu un trenerim teicu, ka gribētu ar kādu pacīnīties. Viņš teica - tur ringā ir viens džeks, aizej, pastāvi ar viņu! Aizgāju un sapratu, ka baigi ilgi ar viņu stāvēt nevajag. Treneris gan viņam piekodināja, lai pret mani izturas saudzīgāk. Šodien cīnīties ar viņu pilnā nopietnībā es, protams, nepiekristu,» intervijā stāsta Ozols, kurš nule laidis klajā jaunu studijas albumu «Atpakaļ nākotnē».

Atgādinām, ka 2009. un 2010. gadā Ozols daudzu skatītāju priekšā «Arēnā Rīga» un «Sapņu fabrikā» boksa ringā tikās ar citu reperi Gacho. Abās cīņās pārāks izrādījās Gacho jeb Gatis Irbe.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu