Di Kaprio iecerējis uzņemt jauniešu filmu par ekoloģisku katastrofu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktieris Leonardo di Kaprio būs producents jauniešu filmai par dzīvi pēc ekoloģiskas katastrofas, vēsta britu laikraksts «The Guardian».

Dabas aktīvists di Kaprio iegādājies tiesības ekranizēt rakstnieces Kailas Olsones vēl neiznākušo romānu «The Sandcastle Empire». Zinātniskās fantastikas darbā aprakstīts 2049.gads, kad klimata pārmaiņas, plūdi un pārapdzīvotība draud iznīcināt Zemi. Cilvēkiem cīnoties par izdzīvošanu, pie varas nāk radikāls grupējums ar nosaukumu «Vilku bars».

Romāna galvenā varone ir jauna meitene vārdā Īdena. Izbēgusi no «Vilku bara» darba nometnes, Īdena dodas ceļā, lai iznīcinātu organizāciju un noskaidrotu, kas noticis ar viņas pazudušo tēvu.

Romāns salīdzināts ar populāro «The Hunger Games» («Bada spēles») grāmatu triloģiju, pēc kuras motīviem uzņemto filmu kopējie kases ieņēmumi ir nepilni trīs miljardi ASV dolāru (2,75 miljardi eiro).

Tiesības ekranizēt grāmatu «The Sandcastle Empire» iegādājās di Kaprio piederošā producentu kompānija «Appian Way». Uzņēmums iegādājas tiesības uzņemt daudzsološu grāmatu ekranizācijas, taču ne visos gadījumos tas tiek īstenots.

Pagājušajā gadā di Kaprio ar straumēšanas pakalpojumu «Netflix» paziņoja par ieceri kopīgi izveidot vairākas dokumentālās filmas par dabu. Līgums ar di Kaprio noslēgts uz vairākiem gadiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu