Vinsleta: Filmā «Titāniks» Džeks varēja izglābties

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu aktrise Keita Vinsleta atzinusi, ka filmā «Titanic» («Titāniks») esot varējis izglābties arī amerikāņu aktiera Leonardo di Kaprio atveidotais Džeks, vēsta laikraksts «The Guardian».

Amerikāņu televīzijas personība Džimijs Kimels pirmdien demonstrētā intervijā sacīja, ka uz avarējušā «Titānika» durvīm būtu pieticis vietas abiem galvenajiem varoņiem.

«Es zinu, es zinu,» atbildēja 40 gadus vecā Vinsleta. «Es piekrītu. Es domāju, ka viņam būtu pieticis vietas uz tā durvju fragmenta.»

Kinolentes «Titanic» dramatiskākajā ainā uz ūdenī izskalotajām durvīm apguļas Roza, bet Džeks paliek ledusaukstajā ūdenī un nosalst.

Taču kopš filmas iznākšanas 1997.gadā nav rimušies minējumi, ka izglābties tomēr būtu varējuši abi varoņi. 2012.gadā televīzijas raidījumā «Mythbusters» tika pierādīts, ka abi būtu varējuši noturēties virs ūdens, ja Roza zem durvju atlūzas būtu palikusi savu glābšanas vesti.

Pagājušās nedēļas nogalē Vinsleta un di Kaprio apmeklēja ASV Kinoaktieru ģildes balvu ceremoniju. Sociālajos tīklos daudz tika apspriestas pasākumā uzņemtās abu aktieru kopīgās fotogrāfijas.

«Cilvēki kļūst tik satraukti, kad ar Leo esam vienā telpā. Tas taču ir diezgan jauki, vai ne? Pagājuši 20 gadi, bet cilvēki joprojām to atceras. Man tas šķiet mīļi. Mēs par to nedaudz pasmejamies, jo nespējam noticēt, ka Džeks un Roza joprojām daudziem ir tik svarīgs pāris.»

Kanādiešu režisora Džeimsa Kamerona darbs «Titanic» ir otrā pelnošākā filma kino vēsturē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu