Kā izskatās jaunais «Playboy» numurs? Tāpat diezgan seksīgi!

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nākamnedēļ iznāks pirmais žurnāla «Playboy» numurs, kurā nebūs publicētas fotogrāfijas ar pilnīgi kailām modelēm. Pirms 63 gadiem dibinātais žurnāls jaunajā numurā pievērsies citam fotogrāfiju stilam, ko «Playboy» raksturo kā «skaistas sievietes ļoti īstā, relaksētā atmosfērā».

Uz žurnāla pirmā vāka ir «Instagram» modeles Sāras Makdanielas fotogrāfija, kas atgādina pašbildi.

Numurā būs publicētas Makdanielas un modeles Drī Hemingvejas fotogrāfijas. Sievietes attēlos redzamas vai nu trūcīgi ģērbtas vai kailas, taču piesegušās ar rokām, palagu vai paklāju.

Foto: Publicitātes foto

Oktobrī «Playboy» paziņoja, ka vairs nepublicēšot fotogrāfijas ar pilnīgi kailām sievietēm, kā iemeslu minot pornogrāfijas brīvo pieejamību internetā, kuras dēļ kailfoto publicēšana žurnālā šķietot novecojusi.

Seriāla «Baywatch» («Pludmales patruļa») zvaigzne Pamela Andersone bija pēdējā vecajā stilā ieturētā numura vāka modele.

«Pirms pusotra gada mēs padarījām «Playboy.com» par vietni, ko bez bažām varat skatīties pat darba vietā. Apmeklētāju skaits palielinājās četras reizes,» sacīja žurnāla pārstāvis Korijs Džonss. «Apmeklētāju vidējais vecums nokritās no 47 gadiem līdz 30 gadiem. Tas parādīja, ka zīmols joprojām var būt aktuāls.»

Jaunā stila fotogrāfijas ir maz apstrādātas un līdzinās «zīmola «American Apparel» reklāmām vai fotogrāfa Terija Ričardsona darbiem», norāda laikraksta «The Times» žurnālists Deivids Segals.

Žurnāls arī atteicies no neķītrām karikatūrām, seksuāla satura reklāmām un saukļa «Entertainment for Men» («Izklaide vīriešiem»), kas līdz šim vienmēr bija redzams uz vāka.

Marta numurā būs intervijas ar aktieri Džeimsu Franko un ASV televīzijas diktori Reičelu Medovu, kā arī romāna «American Psycho» («Amerikāņu psihs») autora Breta Īstona Elisa eseja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu