Transleiteris radījis dziesmu par latviešu UFC talantu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/Transleiteris/

Ar ASV mediju starpniecību pie «Transleitera» vērsās Kanādā dzīvojošā latvieša Mišas Cirkunova komanda. Ceļā uz pasaulē lielākās MMA organizācijas UFC čempiona titulu mūsu cīkstonis 6. februārī Lasvegasā aizvadīs svarīgu cīņu, un viņam, loģiski, nepieciešama dziesma iznākšanai lielajā ringā. Galu galā uz to noskatīsies visa pasaules cīņu sporta elite.

Dziesmas mākslinieki stāsta, ka viņiem nebija divreiz jāsaka, un, mobilizējuši spēkus Latvijā, viņi radījuši dziesmu, kas turpmāk palīdzēs Mišam noskaņoties, lai iznāktu prožektoru gaismā un aizietu no tā kā uzvarētājs. «Jūtamies pagodināti un priecīgi, ka varam kļūt par daļu no ietekmīgās organizācijas UFC mačiem, un būsim atklāti - mums bija nedaudz bail atteikt.

Arī mēs neiztikām bez atbalsta. Gan kameras priekšā, gan aiz tās ļoti daudz mums palīdzēja Jānis Sildniks, Ģirts Rozentāls, Aivis Šulcs, Andrejs Maslovs, Roberts Skujiņš, Vitālijs Melnikovs, Gatis Ābele un Luīze Lapsa.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu