Top10 seksīgākie Ūdensvīri

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/EPA/LETA/AP/Reuters/Scanpix

Ūdensvīra zīmē dzimušie (21.01.-20.02.) ir sabiedriski, neatkarīgi un patstāvīgi cilvēki. Bieži vien ekscentriskas un ekstravagantas personības. Tad, lūk, iepazīsti, kuras slavenības atbilst šādam aprakstam, jo dzīvi dzīvo zem Ūdensvīra horoskopa zīmes.

 
Foto: Leta/AFP

Aktieris Eštons Kučers (Ashton Kutcher)

Dzimis: 1978. gada 7. februārī.

Dzimšanas vieta: Sedarrapidsa, Aiova, Amerikas Savienotās Valstis.

Kristofers Eštons Kučers ir amerikāņu aktieris, producents, investors, bijušais modelis. Viņš vislabāk pazīstams ar lomu Fox komēdijseriālā That '70s Show.

Foto: Leta/AFP
 

Aktieris Kristians Beils (Christian Bale)

Dzimis: 1974. gada 30. janvārī.

Dzimšanas vieta: Haverfordvesta, Lielbritānija.

Kristians Čārlzs Filips Beils ir angļu aktieris. Viņš filmējies gan Holivudas lielbudžeta filmās, gan neatkarīgo producentu mazajos projektos. Aktiera karjeru sācis 1982. gadā. 13 gadu vecumā K. Beils tika izraudzīts lomai Stīvena Spīlberga filmā Empire of the Sun. Tēlojis arī sērijveida slepkavu filmā «Amerikāņu psihopāts» (American Psycho), kā arī Betmenu un Brūsu Veinu Kristofera Nolana filmās «Betmens: Sākums», «Tumšais bruņinieks» un «Tumšais bruņinieks atgriežas».

 
Foto: AFP/LETA/AP/Reuters/Scanpix

Mūziķis Džastins Timberleiks (Justin Timberlake)

Dzimis: 1981. gada 31. janvārī.

Dzimšanas vieta: Memfisa, Tenesī štats.

Timberleiks kļuva pasaulslavens kā viens no pusaudžu popgrupas 'N Sync dalībniekiem. 2002. gadā viņš uzsāka veiksmīgu solo karjeru, izdodot savu debijas albumu Justified, kas visā pasaulē pārdots vairāk nekā 7 miljonos eksemplāru. Viņa nākamais albums «FutureSex/LoveSounds» bija vēl veiksmīgāks par iepriekšējo, tas pārdots vairāk nekā 8 miljonos kopiju visā pasaulē. Trīs no šā albuma singliem sasniedza 1. vietu ASV Billboard dziesmu topā. Timberleiks savas solo karjeras laikā ieguvis 6 Grammy mūzikas balvas. Viņš sadarbojies ar tādiem pasaulē pazīstamiem mūziķiem kā Timbaland, «The Black Eyed Peas», Nellija Furtado, Bejonse, T.I., Nellijs, Snoop Dogg, 50 Cent, «Duran Duran» u.c. Kā aktieris piedalījies arī vairākās filmās.

Foto: AFP
 
Foto: Leta/AFP

Mūziķis Robijs Viljamss (Robbie Williams)

Dzimis: 1974. gada 31. janvārī.

Dzimšanas vieta: Stafordšīra, Lielbritānija.

Roberts Pīters Viljamss ir 15 reizes BRIT Awards balvu ieguvis angļu dziedātājs un dziesmu tekstu autors. Viņa karjera sākās 90. gadu sākumā grupas Take That sastāvā, no kuras viņš aizgāja 1995. gadā un uzsāka solo karjeru. Robijs Viljamss kā solo mūziķis Apvienotās Karalistes vēsturē pārdevis visvairāk albumu un ieguvis visvairāk BRIT Awards balvu. Viņa pārdoto ierakstu kopējais skaits 2008. gada nogalē bija 55 miljoni ierakstu pasaulē. Mūziķis ir Ginesa pasaules rekorda ieguvējs, kad pēc 2006. gada pasaules tūres World Tour 2006 izziņošanas vienā dienā tika pārdoti 1,6 miljoni biļešu. 2004. gadā Robijs Viljamss iekļuva Lielbritānijas Mūzikas slavas zālē, kad pēc balsojuma tika noskaidrots, ka viņš ir 90. gadu izcilākais Apvienotās Karalistes mūziķis.

Foto: EPA/LETA
 
Foto: AP

Aktieris Džons Travolta (John Travolta)

Dzimis: 1954. gada 18. februārī.

Dzimšanas vieta: Anglvuda, Ņūdžersijas štats.

Džons Džozefs Travolta ir amerikāņu aktieris, dejotājs un dziedātājs. Viņš sāka kļūt populārs 70. gados pēc filmēšanās seriālā Welcome Back, Kotter un komerciāli veiksmīgajās filmās «Sestdienas vakara drudzis» (Saturday Night Fever; 1977), «Breolīns» (Grease; 1978). Dž. Travolta atkārtoti kļuva slavens 90. gados ar filmēšanos filmā «Lubene» (Pulp Fiction; 1994). Kopš tā laika viņš turpināja filmējies dažādās Holivudas filmās, tajā skaitā «Ar ienaidnieka seju» (Face/Off; 1997), «Vienība 49» (Ladder 49; 2004), «Mežonīgais četrinieks» (Wild Hogs; 2007). Izdevis arī 10 studijas albumus. Viņš ticis divas reizes nominēts Amerikas Kinoakadēmijas balvai kā labākais aktieris.

Foto: Reuters
 
Foto: AFP/LETA/AP/Reuters/Scanpix sweeden

Aktieris Fils Kolinss (Phil Collins)

Dzimis: 1951. gada 30. janvārī,

Dzimšanas vieta: Londona.

Fils Kolinss ir angļu dziedātājs, dziesmu autors, bundzinieks un aktieris, kurš vislabāk zināms kā angļu progresīvā roka grupas Genesis vadošais dziedātājs un bundzinieks. Ieguvis 7 Grammy balvas, kā arī Amerikas Kinoakadēmijas balvu par labāko dziesmu filmai «Tarzāns» (Tarzan, 1999; dziesma You'll Be in My Heart). Kolinss 2003. gadā uzņemts dziesmu autoru Slavas zālē, kā arī 2010. gadā uzņemts rokenrola Slavas zālē kā grupas Genesis dalībnieks.

Foto: AFP
 
Foto: Leta/AFP

Basketbolists Maikls Džordans (Michael Jordan)

Dzimis: 1963. gada 17. februārī.

Dzimšanas vieta: Bruklina, Ņujorka.

Maikls Džefrijs Džordans ir bijušais amerikāņu profesionālais basketbolists un aktīvs uzņēmējs. Par viņu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mājaslapā vēstīts: «Pieņemts, ka Maikls Džordans ir visu laiku izcilākais basketbolists.» Džordans bija viens no vislabāk pārdotajiem savas paaudzes sportistiem, kuram bija milzīga nozīme NBA popularizēšanā visā pasaulē 80. un 90. gados.

 
Foto: Reuters

Futbolists Krištianu Ronaldu (Cristiano Ronaldo)

Dzimis: 1985. gada 5. februārī.

Dzimšanas vieta: Portugāle.

Krištianu Ronaldu duš Santušs Aveiru ir portugāļu futbolists, spēlē uzbrucēja un pussarga pozīcijā, Portugāles futbola izlases dalībnieks. Pašlaik (2014) pārstāv Spānijas klubu Madrides «Real». 2013. un 2014. gada FIFA Zelta bumbas ieguvējs. 2009. gadā Ronaldu kļuva par spēlētāju, par kura pāreju tika samaksāta visaugstākā transfēra maksa futbola vēsturē — 80 miljoni mārciņu, pārejot no Mančestras «United» uz Madrides «Real». Arī spēlētāja alga «Real» klubā (12 miljoni mārciņu gadā) ir viena no augstākajām starp futbolistiem.

Foto: EPA/LETA
 
Foto: AFP/LETA/AP/Reuters/Scanpix

Mūziķis Harijs Stails (Harry Styles)

Dzimis: 1994. gada 1. februārī.

Dzimšanas vieta: Rediča, Apvienotā Karaliste.

One Direction ir britu/īru puišu grupa no Apvienotās Karalistes galvaspilsētas Londonas, kas tika izveidota 2010. gadā. Grupas sastāvā ir Nails Horans (Niall Horan), Liams Peins (Liam Payne), Harijs Stails (Harry Styles) un Luijs Tomlinsons (Louis Tomlinson).

Foto: REUTERS/ScanPix, AFP/LETA/AP
 
Foto: AFP

Aktieris Teilors Lautners (Taylor Lautner)

Dzimis: 1992. gada 11. februārī.

Dzimšanas vieta: Grandrapidsa, Mičiganas štats.

Teilors Daniels Lautners ir amerikāņu aktieris, modelis un cīņas sportists. Bērnībā viņš bija labākais savā svara kategorijā Amerikas Sporta karatē asociācijas vērtējumā. Vēlāk viņš uzsāka aktiera karjeru, sākumā tēloja dažādas otrā plāna lomas seriālos, kā arī ierunāja dažādus tēlus TV seriālos. Plašākai publikai viņš kļuva pazīstams ar Džeikoba Bleka lomu «Krēslas» sāgā. Par šo lomu viņš saņēmis vairākus apbalvojumus, to skaitā MTV Movie, People's Choice un Scream balvas. 2010. gadā viņš bija vispelnošākais jaunietis Holivudā.

Foto: Leta/AFP
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu