Aizmirstiet par «Oskariem»! Sabiedrību interesē «vagīnas kleita»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instgram

Lai arī šogad 88. «Oskaru» ceremonijā negadījās lielas ķibeles (piemēram, kas līdzīgs Dženiferas Lorensas kritienam, dodoties saņemt balvu), šis tas interesants tomēr notika gan. Viena no apspriestākajām kleitām ceremonijā piederēja nevis kādai aktrisei, bet austrāliešu ziņu reportierei. Bulvārprese viņas gaiši zilo kleitu ar dīvainu veidojumu vidusdaļā nodēvēja par «vagīnas kleitu».

Vagīnas simbols mūsdienu mākslā nav nekāds tabu. Taču vai tiešām šoreiz reportiere, kuras vārds ir Edvīna Bartolomī (Edwina Bartholomew), nenojauta, ko uzvilkusi?

«Tava seja un augums ir fantastiski... bet, atvaino, tā lieta uz kleitas izskatās pēc sieviešu dzimumorgāna,» reportieres kleitu komentējis kāds acīgs vērotājs. «Zinu, ka neesmu vienīgais, kas to pamanījis.»

Taču tā vietā, lai nosarktu aiz kauna, Bartolomī ierakstījusi sociālajā tīklā «Twitter» kādu asprātību. «Labi, ka tas elements nav tieši centrā,» viņa raksta.

Sajūsmināts par sabiedrības uzmanību bija arī viņas draugs Nīls.

«Man jau likās, ka visi to sauks par «vagīnas kleitu», taču es tāpat izlēmu to uzvilkt,» viņa atzīst.

Foto: Instgram
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu