Goldinga izjukušu attiecību dēļ ieturēs pauzi savā muzikālajā darbībā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja Elija Goldinga pēc šķiršanās ar draugu, grupas «Mcfly» mūziķi Dagiju Pointeru ieturēs pauzi savā muzikālajā darbībā.

Oktobrī, kad beigsies viņas pasaules koncerttūre «Delirium», dziedātāja plāno atvēlēt laiku savas privātās dzīves sakārtošanai.

«Es nerakstu jaunas lietas. Neesmu droša, kad izdošu jaunu albumu. Tas pat varētu nebūt nākamajā gadā. Man nepieciešams laiks pašas galvai,» uzsvērusi mūziķe.

Goldinga un Pointers otro reizi izšķīrās februārī, un dziedātājai tas ir bijis grūti.

«Kad tu esi publikas redzeslokā, šķiet, ka tu ar visu vari tikt galā labāk nekā citi, kas nav pat tuvu patiesībai. Man vairāk nav attiecību, un tas ir bijis grūti,» dziedātāja stāstījusi britu laikrakstam «The Sun».

Aizejot no mūzikas, Goldinga cer iepazīties ar dažādiem cilvēkiem. «Es vēlētos ceļot un satikt cilvēkus, kuri nedarbojas tikai mūzikas industrijā, un attīstīties. Man patīk ideja, ka es nezinu, kas notiks turpmāk. Ja cilvēki par mani aizmirsīs, viņi aizmirsīs. Es vienkārši kādā brīdī atgriezīšos,» teikusi dziedātāja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu