Top 7 seksīgākās un bīstamākās aunu dāmas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/EPA/LETA

Auna horoskopa zīmē (21. marts – 20. aprīlis) dzimušās sievietes esot apveltītas ar īpašu seksapīlu un šarmu, kam grūti pretoties, tāpēc viņas ir gana bīstamas personības, kas spītīgi iegūst to, ko vēlas. Aunu dāmas mēdz uzturēties sabiedrības elitē un bieži sevi tai piesaka kā ekstravagantu personību. Jāatzīst, viņas visas ir sasniegušas augstas karjeras virsotnes!

 
Foto: AFP

Popdīva Lēdija Gāga (Lady Gaga)

Vecums - 30 gadi.

Lēdija Gāga jeb īstajā vārdā Stefānija Džoanna Andželīna Džermanota (angļu val. - Stefani Joanne Angelina Germanotta) dzimusi 1986. gada 28. martā Ņujorkā. Amerikāņu dziedātāja, dziesmu autore un mūziķe ir studējusi mākslu, mūziku un tēlotājmākslu Ņujorkas Universitātē. Vēlāk studijas pameta un sāka mūziķes karjeru. Viņa ir pazīstama ar saviem darbiem elektroniskās mūzikas žanrā.

Lady Gaga ir pazīstama ar savu daudzveidīgo ieguldījumu mūzikas industrijā, ar savu ģērbšanās stilu, provokatīvajiem šoviem un mūzikas videoklipiem. Viņa ir viens no vispelnošākajiem mūziķiem šajā gadsimtā. Viņas sasniegumi ietver sešas Grammy balvas, trīspadsmit MTV Video Music Awards, kā arī trīspadsmit Ginesa pasaules rekordus. Ārpus mūzikas Lady Gaga ir filmējusies dažādās filmās, piedalās labdarības projektos un ir cilvēktiesību aktīviste.

Foto: AFP/LETA
 
Foto: EPA/LETA

Aktrise Emma Vatsone (Emma Watson)

Vecums - 25 gadi.

Emma Šarlote Duere Vatsone dzimusi 1990. gada 15. aprīlī Parīzē, Francijā, bet ir angļu aktrise, kura populāra kļuva, atveidojot Hermioni Grendžeru filmu sērijā par Hariju Poteru. Viņa Hermiones lomu pirmo reizi spēlēja deviņu gadu vecumā, līdz tam bija piedalījusies vienīgi skolas ludziņās. No 2001. līdz 2011. gadam viņa ir filmējusies visās astoņās filmās par Hariju Poteru ar Denjelu Redklifu un Rūpertu Grintu. Emma šobrīd dzīvo Oksfordā kopā ar māti Žaklīnu. Uzņemtā filma par Hariju Poteru atnesa Emmai vairāk nekā 10 miljonus dolāru. Emma saprot un atzīst, ka šīs naudas pietiek, lai nekad vairs nestrādātu. Emma sabiedrībā zināma arī ar savām feministiskajām idejām.

Foto: AFP/LETA
 
Foto: AFP/LETA

Aktrise Kristena Stjuarte (Kristen Stewart)

Vecums - 25 gadi.

Kristena Stjuarta dzimusi 1990. gada 9. aprīlī Losandželosā, Kalifornijas štatā, ASV. Kristena ir amerikāņu aktrise. Vislabāk pazīstama ar lomu vampīru filmu sērijā «Krēsla». Vēl ir filmējusies tādās filmās kā «Baiļu istaba» (Panic Room), «Zatura» (Zathura: A Space Adventure), «Sieviešu valstībā» (In the Land of Women), «Ziņnesis» (The Messengers), «Piedzīvojumu zeme» (Adventureland), «The Runaways», «Sniegbaltīte un mednieks» (Snow White and the Huntsman) un «Ceļā» (On the Road). Par lomām ir saņēmusi vairākas balvas, visvairāk — par Bellas Svonas lomu filmā «Krēsla». 2012. gadā tikusi atzīta par pelnošāko Holivudas aktrisi.

Foto: AFP/LETA
 
Foto: AFP/LETA

Mūziķe Meraija Kerija (Mariah Carey)

Vecums - 46 gadi.

Meraija Kerija dzimusi 1970. gada 27. martā. Viņa ir amerikāņu mūziķe un aktrise. Viņa «Columbia Records» vadītāja Tomija Motolas aizgādībā debitēja mūzikas biznesā 1990. gadā un kļuva par pirmo mūzikas mākslinieci, kuras pirmie pieci singli sasniedza ASV Billboard Hot 100 topa virsotni. Pēc laulībām ar Motolu 1993. gadā vesela hitu ierakstu sērija nostabilizēja viņas pozīciju kā Columbia komerciāli visveiksmīgākajai dziedātājai. 1997. gadā, pēc šķiršanās no Motolas, Kerija savās dziesmās un albumos ieviesa hiphopa elementus. Kerija ir saņēmusi piecas Grammy balvas un ir labi pazīstama ar savu plašo vokālo amplitūdu, melismātisko stilu un svilpes reģistra lietojumu.

Foto: AFP/LETA
 
Foto: AFP/LETA

Aktrise Rīza Viterspūna (Reese Witherspoon)

Vecums - 40 gadi.

Lora Džīna Rīza Viterspūna dzimusi 1976. gada 22. martā Ņūorleānā, ASV. Viņa ir amerikāņu aktrise un kinoproducente. Aktrises karjeru sākusi 1991. gadā ar lomu filmā The Man in the Moon. 2005. gadā aktrise filmējās filmā «Sirds robeža» (Walk the Line), par ko saņēma Amerikas Kinoakadēmijas balvu kā labākā aktrise, Zelta globusu, BAFTA balvu un Ekrāna aktieru ģildes balvu. Viņa ir viena no vislabāk atalgotajām Holivudas aktrisēm.

Foto: AFP/LETA
 
Foto: EPA/LETA

Aktrise Kīra Naitlija (Keira Knightley)

Vecums - 31 gads.

Kīra Kristīna Naitlija dzimusi 1985. gada 26. martā Londonā, Anglijā, Apvienotajā Karalistē un ir angļu aktrise un modele. Savu aktrises karjeru sāka ar mazām lomām dažādās filmās, taču starptautisku ievērību guva pēc dalības filmu «Iesit kā Bekhems!» (Bend It Like Beckham) un «Karību jūras pirāti: Melnās Pērles lāsts» (Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl) veidošanā. Naitlija ir piedalījusies dažādu Holivudas filmu veidošanā. Viņa ir tikusi nominēta Amerikas Akadēmijas un Zelta Globusa balvām par lomām filmās «Lepnums un aizspriedumi» (Pride and Prejudice, 2005) un «Imitācijas spēle» (The Imitation Game, 2014).

Foto: AFP/LETA
 
Foto: AFP/LETA

Modes dizainere, mūziķe Viktorija Bekhema

Vecums - 41 gads.

Viktorija Karolīna Bekhema dzimusi 1974. gada 17. aprīlī Hārlovā, Anglijā. Viņa ir britu dziedātāja, dziesmu autore, dejotāja, modes dizainere, aktrise un modele. Savas karjeras sākumā bija britu popgrupas Spice Girls dalībniece, taču grupas izjukšanas brīdī turpināja dziedātājas karjeru, sasniegdama Lielbritānijas topa pirmo desmitnieku. Bekhema ir precējusies ar vienu no slavenākajiem angļu futbolistiem Deividu Bekhemu. Šobrīd viņa ir atzīta modes dizainere un uzņēmēja.

Foto: EPA/LETA
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu