«People» nosauc pasaules skaistākās sievietes

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Slavenību jaunumu žurnāls «People» par pasaulē skaistāko sievieti atzinis amerikāņu aktrisi Dženiferu Anistoni. Žurnāls «People» publiskojis 2015. gada skaistāko sieviešu desmitnieku. Protams, izvēlētās sievietes nav atlasītas kādā īpašā kastingā vai uzmeklētas uz ielas - tās ir vai nu slavenas aktrises, dziedātājas, vai modeles. Pirmās vietas ieguvēja ir visai klasisks pārsteigums, kas vien apliecina to, ka sievietes nenoveco!

 
Foto: REUTERS/Scanpix

Kristina Miliana (Christina Milian)

R&B dziedātāja, aktrise un arī realitātes šova producente Kristina Miliana atzīta par vienu no šā gada simpātiskākajām tumšādainajām skaistulēm. Tiesa, pēdējā laikā viņa aktīvi nodarbojas ar fitnesu, iespējams, tieši tā ir atbilde, kāpēc viņas acīs mirdz dzirksteles.

Foto: AFP/LETA
 
Foto: AP/Scanpix

Kerija Undervuda (Carrie Underwood)

Jau pagājuši desmit gadu, kopš pasaule iepazinusi kantrī dziedātāju, kas 2005. gadā uzvarēja TV šovā «American Idol». Kāds ir gaišmatainās skaistules noslēpums? «Esi vienmēr pozitīva un smaidoša. Saki sev biežāk, ka mīli sevi!»

Foto: AFP/LETA
 
Foto: REUTERS/Scanpix

Megana Guda (Meagan Good)

Meganu kino pasaulē pazīst jau kopš četru gadu vecuma, un tas turpinās jau 30 gadus! Iespējams, šis pieradums viņu padara par tik brīvu un nesamākslotu aktrisi?

Foto: REUTERS/Scanpix
 
Jennifer Aniston poses at the premiere of "She s Funny That Way" in Los Angeles
Jennifer Aniston poses at the premiere of "She s Funny That Way" in Los Angeles Foto: REUTERS/Scanpix

Selēna Gomeza (Selena Gomez)

Kas padara hita «Same Old Love» dziedātāju neatvairāmu? Patiesībā tas, ka viņa ir tieša un godīga - runā to, ko domā. «Mani nekad nav uztraucis tas, ko domā citi,» vairākās intervijās atkārto Selēna.

Foto: REUTERS/Scanpix
 
Foto: AP/Scanpix

Keke Palmera (Keke Palmer)

Aktrise, «Scream Queens» zvaigzne ir ne vien liels talants, bet arī neatvairāma skatiena īpašniece, kura vienmēr pastāvēs par sevi un saviem uzskatiem. Viņa ir arī ļoti daudzveidīga un mainīga, taču tas neattiecas uz mērķi, kam seko viņas sirds.

Foto: AP/Scanpix
 
Foto: REUTERS/Scanpix

Sofija Vergara (Sofia Vergara)

Paskatoties uz aktrisi, nav šaubu, ko viņa dara šajā topā. Jā, tas ir viņas pluss - latīņamerikāņu asinis, kas nozīmē ne vien glītu ādu un izteiksmīgu seju, bet arī karstasinīgu raksturu.

Foto: REUTERS/Scanpix
 
Foto: AP/Scanpix

Rīza Viterspūna (Reese Witherspoon)

Aktrise Rīza sākotnēji šķiet ļoti trausla būtne, kas patiesībā arī ļoti valdzina, jo viņas karjeras panākumi, tostarp arī Oskars, rāda viņu ne vien kā smuku, bet arī gudru blondīni.

Foto: AP/Scanpix
 
Foto: REUTERS/Scanpix

Dženifera Anistone (Jennifer Aniston)

Iepazīsties ar 2016. gada pasaulē skaistāko sievieti - aktrise Dženifera Anistone! Laikam jaunās attiecības un privātās dzīves kaisle padara sievieti skaistu mūžam.

Foto: REUTERS/Scanpix
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu