Top 7 simpātiskākās Vērša zīmē dzimušās sievietes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Personības, kas pēc horoskopa ir Vērši, ir dzimušas laika posmā no 20. aprīļa līdz 21. maijam. Sievietes Vērši ir ne vien apveltītas ar simpātisku ārieni, bet arī ar radošu garu un ... ietiepību. Mērķtiecīgas un reizēm kaujinieciski noskaņotas, viņas vienmēr sasniedz iekāroto... Uzzini, kuras ir tipiskākās slavenības - Vērši!

 
Foto: REUTERS/Scanpix

Dziedātāja Adele (Adele)

Vecums - 27 gadi.

Adele Lorija Blū Edkinsa dzimusi 1988. gada 5. maijā. Adele ir angļu dziedātāja un dziesmu autore. Par dziesmu «Skyfall» filmā «Operācija «Skyfall»» (2012) ieguvusi Amerikas Kinoakadēmijas balvu nominācijā «Labākā dziesma», kā arī Zelta Globusa balvu un Grammy balvu (kopā ar līdzautoru Polu Epvērtu). Viņa ir pirmā BRIT balvas Critics' Choice ieguvēja.

Foto: AP/Scanpix
 
Foto: REUTERS/Scanpix

Aktrise Megana Foksa (Megan Fox)

Vecums - 29 gadi.

Megana Denīze Foksa dzimusi 1986. gada 16. maijā Okridžā, Tenesī štatā, ASV. Viņa ir amerikāņu aktrise un modele. Aktrises karjeru sāka 2001. gadā ar mazām lomām dažādos TV seriālos un filmās, tai skaitā viņa tēloja populārajā seriālā «Ticēt un cerēt» (Hope and Faith). Megana Foksa ir atzīta par skaistuma simbolu un bieži iekļūst dažādu vīriešu žurnālu skaistāko sieviešu topos.

Foto: REUTERS/Scanpix
 
Foto: AP/Scanpix

Dziedātāja Dženeta Džeksone (Janet Jackson)

Vecums - 49 gadi.

Dženeta Dameta Džo Džeksone dzimusi 1966. gada 16. maijā. Dženeta ir ASV dziedātāja, dziesmu autore, producente, dejotāja, aktrise un popkultūras ikona. Viņa ir ieguvusi piecas Grammy balvas, un kopumā ir pārdoti 100 miljoni viņas albumu. Dženeta Džeksone ir dzimusi Gerijā (Gary), Indiānas štatā, bet uzaugusi Losandželosā, Kalifornijas štatā. Dženeta ir jaunākā no Džeksonu ģimenes mūziķiem.

Foto: AP/Scanpix
 
Foto: AP/Scanpix

Aktrise Keita Blanšeta (Cate Blanchett)

Vecums - 46 gadi.

Ketrina Elīza «Keita» Blanšeta dzimusi 1969. gada 14. maijā Melburnā, Viktorijas štatā, Austrālijā. Viņa ir austrāliešu aktrise. Sākusi filmēties 1993. gadā. Plašākai publikai kļuva pazīstama ar galveno lomu filmā «Elizabete» (Elizabeth; 1998), kur viņa attēloja Elizabeti I, par šo lomu ieguvusi BAFTA kino balvu un Zelta Globusa balvu, kā arī tikusi nominēta Amerikas Kinoakadēmijas balvai kā labākā aktrise. 2008. gadā Blanšetai piešķirta zvaigzne Holivudas Slavas alejā.

 
Foto: REUTERS/Scanpix

Aktrise Kristena Dansta (Kirsten Dunst)

Vecums - 33 gadi.

Kirstena Karolīna Dansta dzimusi 1982. gada 30. aprīlī Pointplesentā, Ņūdžersijas štatā, ASV. Kristena amerikāņu aktrise, modele un dziedātāja. Savu aktrises karjeru sāka ar nelielu lomu 1989. gada antoloģijas filmas «Ņujorkas stāsti» (New York Stories) pēdējā, trešajā, daļā Oedipus Wrecks. K. Dansta vislabāk pazīstama ar Mērijas Džeinas Votsones lomu supervaroņu Sema Reimi režisētajā triloģijā «Zirnekļcilvēks».

Foto: AP/Scanpix
 
Foto: REUTERS/Scanpix

Aktrise Penelope Krusa (Penelope Cruz)

Vecums - 42 gadi.

Penelope Krusa Sančesa dzimusi 1974. gada 28. aprīlī Alkobendasā, Spānijā. Penelope ir spāņu aktrise un modele. Aktrises karjeru sāka pusaudzes gados. Pirmā filma, kurā viņa filmējās, bija «Jamón, jamón» (1992). Par lomu Pedro Almodovara filmā «Atgriezties» (Volver, 2006) Krusa tikusi nominēta Amerikas Kinoakadēmijas balvai, Zelta Globusa balvai un BAFTA kino balvai, kā arī saņēma Eiropas Kino balvu kā labākā aktrise. Bet par lomu Vudija Allena filmā «Vikija Kristīna Barselona» (2008) Krusa saņēma Amerikas Kinoakadēmijas balvu kā labākā aktrise otrā plāna lomā, kā arī BAFTA kino balvu. Tādējādi P. Krusa kļuva par pirmo spāņu aktrisi, kas ir saņēmusi «Oskaru». 2010. gada vasarā apprecējusies ar spāņu aktieri Havjeru Bardemu.

Foto: REUTERS/Scanpix
 
Foto: EPA/LETA

Aktrise Kristīna Hendriksa (Christina Hendricks)

Vecums - 40 gadi.

Kristīna Hendriksa dzimusi 1975. gada 3. maijā. Viņa ir amerikāņu aktrise. Pazīstama ar lomu TV seriālos «Mad Men» un «Firefly». Taču karjeru 18 gadu vecumā sāka kā modele. Kopā ar «Mad Men» seriāla aktieriem saņēma 2009. gada Ekrāna aktieru ģildes balvu par labāko aktieru ansambli.

Foto: EPA/LETA
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu