«Oskarotā» Vīkandere būs jaunā Lara Krofta

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Zviedru aktrise Alīsija Vīkandere spēlēs Laras Kroftas lomu jaunā «Tomb Raider» («Kapeņu izlaupītāja») sērijas filmā. Pirmajās divās «Tomb Raider» filmās, kas iznāca pirms vairāk nekā desmit gadiem, galveno lomu spēlēja amerikāņu aktrise Andželīna Džolija.

Februārī Vīkandere ieguva «Oskara» balvu par labāko otrā plāna tēlojumu kinolentē «The Danish Girl» («Dāņu meitene»). Viņa spēlējusi arī zinātniskās fantastikas trillerī «Ex Machina» un gaidāmajā asa sižeta kinolentē «Jason Bourne» («Džeisons Borns»).

Pēdējos gados bieži izskanējušas baumas par jauna turpinājuma uzņemšanu. Par ticamākajām kandidātēm uz Laras Kroftas lomu tika uzskatīta grāvēja «Star Wars: The Force Awakens» («Zvaigžņu kari: Spēks mostas») aktrise Deizija Ridlija, populārā seriāla «Game of Thrones» («Troņu spēle») aktrise Emīlija Klārka, modele Kara Delevinja un «Bonda meitene» Džemma Artertone.

1996.gadā iznāca populārā «Tomb Raider» videospēle. Pasaulē pārdoti vairāk nekā 45 miljoni spēles eksemplāru.

Pirms trim gadiem tika izdota jauna videospēles versija.

Jaunā filma par kapeņu izlaupītāju Laru Kroftu iznāks 2017. gada beigās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu