Cīkstonis Hogans ierosina jaunu lietu pret vietni «Gawker»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Bijušais cīkstonis Halks Hogans pirmdien iesūdzējis interneta vietni «Gawker» tiesā par rasistisku komentāru nopludināšanu, kā dēļ cieta viņa finanses un reputācija. 2012. gadā «Gawker» publicēja nepilnas divas minūtes garu seksa video fragmentu, kurā Hogans redzams kopā ar toreizējā drauga Toda «Bubba the Love Sponge» Klema sievu Heteri.

Martā Floridas tiesas zvērinātie pieņēma lēmumu, ka «Gawker» jāmaksā Hoganam 140 miljonu ASV dolāru (123 miljonu eiro) kompensācija par seksa video nopludināšanu.

Hogans uzsācis jaunu tiesvedību pret «Gawker», apgalvojot, ka vietne izdevumam «National Enquirer» nopludinājusi ierakstu, kurā viņš izsaka rasistiskas piezīmes. Pēc izteikumu publicēšanas cīņas sporta kompānija «WWE» atlaida Hoganu, kā arī viņš zaudēja vairākus reklāmas līgumus.

«Gawker» noliedz rasistisko komentāru nopludināšanu.

«Gawker nenopludināja šo informāciju,» teikts uzņēma paziņojumā. «Halkam Hoganam pienācis laiks uzņemties atbildību par paša vārdiem, jo vienīgais cilvēks, kas vainojams pie Halka Hogana atlaišanas no «WWE», ir viņš pats.»

62 gadus vecais Hogans pieprasa kompensāciju par nodarīto kaitējumu viņa finansiālajai situācijai un reputācijai. Viņš apgalvo, ka esot piedzīvojis izspiešanas mēģinājumus pirms seksa video un rasistisko izteikumu publicēšanas.

Jaunā lieta ierosināta ne vien pret «Gawker», bet arī radiostaciju «Cox Radio» un talantu aģentūru «Don Buchwald and Associates».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu