Trauslā Andželīna Džolija iziet sabiedrībā, runā par bēgļiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pēc presē izskanējušajām bažām par amerikāņu aktrises Andželīnas Džolijas (Angelina Jolie-Pitt) trauslo veselības stāvokli 40 gadus vecā sieviete izgājusi sabiedrībā un uzstājusies ar runu BBC Radio teātrī.

Izskatās, ka Džolija ir mazliet atkopusies un paklausījusi tuvinieku ieteikumiem nebadoties un regulāri ieturēt maltītes. Tiesa, viņas rokas un kājas, kuru kaulainie ceļgali atsedzās, viņai apsēžoties, vēl aizvien izskatās ļoti trauslas.

Džolija ir pazīstama ne tikai kā aktrise, bet kopš 2001. gada arī kā ANO labas gribas sūtne, kas īpašu uzmanību pievērš bēgļu jautājumam.

Ar šo tēmu aktrise uzstājās BBC Radio teātrī, uzsverot, ka visām valstīm ir pēdējais brīdis apvienoties un rīkoties, lai risinātu samilzušo bēgļu krīzi.

Amerikāņu aktrise Andželīna Džolija BBC Radio Teātrī
Amerikāņu aktrise Andželīna Džolija BBC Radio Teātrī Foto: REUTERS/Scanpix

«2016. gada maijā pasaulē ir 60 miljoni bēgļu, kas ir augstākais rādītājs pēdējo 70 gadu laikā. Tas nozīmē, ka ar drošību un mieru pasaulē nevaram vairs rēķināties,» viņa saka. «Mums kā pilsoņiem ir jāuzrunā mūsu valdības, lai tās šai problēmai pieķeras pašā saknē, nevis cīnās tikai ar sekām.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu