Džonija Depa sieva pieprasa laulības šķiršanu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Holivudas aktiera Džonija Depa sieva Ambera Hērda pieprasījusi laulības šķiršanu, kā iemeslu minot nepārvaramas domstarpības pēc 15 laulības mēnešiem, trešdien vēstīja slavenību ziņu mediji. Vietnes TMZ publicēti tiesas dokumenti liecina, ka 30 gadus vecā aktrise un modele Hērda pirmdien iesniegusi tiesai Losandželosā lūgumu šķirt viņas laulību ar 52 gadus veco Depu, kura bagātība lēšama aptuveni 400 miljonu vērtībā.

Tas noticis nepilnu nedēļu pēc tam, kad Depa māte Betija Sjū Palmere nomira 81 gada vecumā.

Slavenību žurnāls «People», kura rīcībā esot nonākusi tiesai iesniegtā lūguma kopija, ziņoja, ka Hērda tajā minējusi «nepārvaramas domstarpības».

Depu pāris, kuram nav kopīgu bērnu, nebija noslēguši pirmslaulību līgumu.

Šīs vietnes publicētajos dokumentos Hērda minējusi pagājušo svētdienu kā datumu, no kura viņa un Deps dzīvo atsevišķi.

Deps und Hērda iepazinās 2011. gadā, kad Depam vēl bija ilgas attiecības ar franču aktrisi Vanesu Paradī, kura ir viņa dēla Džeka un meitas Lilijas Rozas māte.

Deps un Hērda salaulājās pērnā gada februārī nelielā privātā ceremonijā Losandželosā, bet pēc tam nosvinēja šo notikumu plašākā pasākumā Depa privātā salā Bahamu arhipelāgā.

Ambera Hērda un Džonijs Deps
Ambera Hērda un Džonijs Deps Foto: REUTERS/Scanpix

Depa un Hērdas pārstāvji vēl nav komentējuši mediju ziņu par gaidāmo viņu laulības šķiršanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu