15 Holivudas īsākās laulības

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA, TVNET kolāža

Vakar ziņojām, ka Holivudas aktiera Džonija Depa sieva Ambera Hērda pieprasījusi laulības šķiršanu, kā iemeslu minot nepārvaramas domstarpības pēc 15 laulības mēnešiem. Šādas īslaicīgas laulības Holivudā nav reta parādība. Pašas zvaigznes tajā vaino pārlieku agresīvo mediju, īpaši paparaci interesi, kas neļauj zvaigznēm baudīt divvientulību, taču taisnības labad jāpiebilst, ka liela nozīme attiecībās ir pašu zvaigžņu lielajiem ego un ar to saistītajām grūtībām pielāgoties un meklēt kompromisus. Lūk, piecpadsmit īslaicīgākās laulības Holivudā.

 
Foto: Reuters/LETA

Maiks Taisons un Robina Givensa (1 gads)

Bokseris Maiks Taisons iepazinās ar televīzijas aktrisi Robinu Givensu 1987. gada martā, apprecēja viņu 1988. gada februārī, bet izšķīrās 1989. gadā - Valentīndienā. Visu šo gadu Givensa to vien darīja, kā sūknēja no vientiesīgā vīrišķa naudu, bet šķiršanos pieprasīja pati, turklāt vēl arī pusi no Taisona mantas kā kompensāciju par «neciešamo» laulības dzīvi.

 
Freds Armisens un Elizabete Mosa
Freds Armisens un Elizabete Mosa Foto: Reuters/LETA

Freds Armisens and Elizabete Mosa (8 mēneši)

Seriāla «Portlandia» galvenais varonis - komiķis Freds Armisens (Fred Armisen) un Elizabete Mosa (Elisabeth Moss) - seriāla «Mad Men» zvaigzne kopā noturējās vien 8 mēnešus. Presē abi par laulību izsakās neglaimojoši. «Domāju, ka biju briesmīgs vīrs,» sarunā ar Hovardu Sternu reiz izteicies Armisens.

 
Foto: REUTERS/Scanpix

Dženifera Lopesa un Kriss Džads (8 mēneši)

Aktrise un dziedātāja Dženifera Lopesa 2001. gadā salaulājās ar kādu puisi no savas pavadošās deju grupas (abi iepazinās, kad veidoja klipu dziesmai «Love Don't Cost a Thing»). Izrādījās, ka Lopesai diez ko nepatika būt precētai dāmai. Jau pēc astoņiem mēnešiem viņa ar Krisu Džadu (Cris Judd) izšķīrās. Mazliet vairāk savulaik paveicās dīvas pirmajam vīram Odžani Noa (Ojani Noa), ar kuru Lopesa mija gredzenus 1997. gada februārī un nodzīvoja kopā 13 mēnešus. Ar dziedātāju Marku Entoniju (Marc Anthony) gan Lopesai izdevās veiksmīgāka laulība - 10 gadi.

«Maniem partneriem grūti dzīvot manā ēnā, zinot, ka viņi nekad nespēs nopelnīt tik daudz naudas kā es,» izteikusies Lopesa.

 
Foto: Reuters/LETA

Drū Berimora un Toms Grīns (5 mēneši)

Aktrisei Drū Berimorai (Drew Barrymore) bijušas pat divas īsās laulības. Ģimenes saites ar bāra īpašnieku Džeremiju Tomasu (Jeremy Thomas), ar kuru aktrise apprecējās 1994. gadā, kad viņai bija vien 19 gadu, ilga tikai mēnesi. Viņas otrajam vīram - šovmenim Tomam Grīnam (Tom Green) paveicās vairāk – viņš ar aktrisi bija precējies piecus mēnešus.

 
Foto: Reuters/AP/LETA

Kids Roks un Pamela Andersone (4 mēneši)

Ar savu pirmo vīru (Tomiju Lī) Pamela (Pamela Anderson) bija pazīstama tikai 96 stundas pirms kāzām, taču šī laulība ilga 3 gadus. Vēlāk Pamela nokļuva cita sliktā zēna rokās. Rokmūziķis Kids Roks (Kid Rock) saderinājās ar modeli 2002. gadā, taču drīz izšķīrās. Tikai 2006. gadā mīlnieki vēlreiz atrada viens otru un iestūrēja laulības ostā. Diemžēl pēc četriem mēnešiem laulība tika šķirta.

 
Foto: Reuters/AFP/LETA

Renē Zelvēgere un Kenijs Česnijs (4 mēneši)

«Domāju, ka man pat nav konkrēta vīriešu tipa, kuros es iemīlos. Neaizraujos ne ar «labajiem zēniem», ne «motociklistiem», ne «sliktajiem zēniem»,» atzīst aktrise. Renē Zelvēgere (Renee Zellweger) un kantri mūziķis Česnijs (Kenny Chesney) pirms kāzām bija pazīstami vien pāris mēnešus. Pēc kāzām jau diezgan ātri pārītis saprata, ka sastrēbuši karstu, un jau pēc četriem mēnešiem Zelvēgere un Česnijs tikpat steidzīgi izšķīrās.

 
Foto: AP/LETA

Bredlijs Kūpers un Dženifera Espozito (4 mēneši)

2006. gada 30. decembrī Holivudas aktieru pāris Bredlijs Kūpers (Bradley Cooper) un Dženifera Espozito (Jennifer Esposito) klusiņām iepeldēja laulības ostā. Sākumā šķietami jaukās attiecības izjuka jau pēc četriem mēnešiem, taču pārītis šķiršanos pārāk nepārdzīvoja un publiski ar smaidu sejā paziņoja, ka šķiršanās notikusi pēc abpusējas vēlēšanās. «Abi sapratām, ka kaut kas nestrādā,» kādā intervijā izteicās Kūpers, kurš pēdējos mēnešos dzeltenajā presē nonāk saistībā ar attiecībām ar daiļo krievu modeli Irinu Šeiku.

 
Foto: AP/LETA

Liza Marija Preslija un Nikolass Keidžs (3 mēneši)

Elvisa Preslija meita Liza (Lisa Marie Presley), kura 1994. gadā bija apprecējusies ar pašu Maiklu Džeksonu, un aktieris Nikolass Keidžs (Nicolas Cage) apprecējās 2002. gadā slepenā ceremonijā Havaju salās. Jau pēc trīs mēnešiem Keidžs iesniedza šķiršanās dokumentus. «Mums vispār nevajadzēja precēties,» vēlāk komentēja Liza.

 
Foto: AP/LETA

Kima Kardašjana un Kriss Hamfrīss (72 dienas)

Populārā amerikāņu realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana (Kim Karadshian) pirms savas lielās mīlas Kanjes Vesta uz 72 dienām bija apprecējusies ar basketbolistu Krisu Hamfrīsu (Kris Humphries). Tiesa, viņa pati bija iesniegusi šķiršanās prasību. Savu vēlmi šķirties kuplo krūšu un milzīgās pēcpuses īpašniece pamatoja ar nesamierināmām atšķirībām.

Kardašjana un Hamfrīss apprecējās 2011. gada 20. augustā krāšņā ceremonijā, kas esot izmaksājusi aptuveni 20 miljonus ASV dolāru (desmit miljonus latu). Oktobrī kāzas tika demonstrētas arī televīzijas pārraidē «Kim's Fairytale Wedding: A Kardashian event», ko vēroja vairāk nekā trīs miljoni amerikāņu skatītāju.

Tauta mēļo, ka tas viss bijis viens liels aprēķins, lai celtu sava šova reitingus.

 
Foto: Reuters/LETA

Mario Lopezs un Ali Landrija (18 dienas)

«Glābējzvana» aktieris Mario Lopezs (Mario Lopez) un modele Ali Landrija (Ali Landry) līdz kāzām draudzējās sešus gadus, tomēr pēc tām Lopeza neuzticības dēļ pāris nodzīvoja kopā vien divas nedēļas.

 
Foto: Reuters/LETA

Edijs Mērfijs un Treisija Edmondsa (2 nedēļas)

Pēc četru gadu draudzības komiķis Edijs Mērfijs (Eddie Murphy) un Treisija Edmondsa (Tracey Edmonds) salaulājās 2008. gadā. Tomēr jau pēc divām nedēļām saprata, ka vēlas būt tikai draugi.

 
Foto: Reuters/LETA

Šēra un Gregs Almans (9 dienas)

Dziedātāja Šēra un rokmūziķis Gregs Almans kādā jaukā 1975. gada dienā nolēma salaulāties. Lai nezaudētu laiku, pārītis devās uz Lasvegasu. Diemžēl spontāni noslēgto laulību pāris šķīra jau pēc deviņām dienām. Īsā laulība netraucēja vēlāk abām slavenībām audzināt kopīgo dēlu Elaidžu Blū.

 
Foto: AP/LETA

Deniss Rodmens un Karmena Elektra (9 dienas)

«Mani vairāk pievelk spēcīgi vīrieši nekā sievišķīgi. Tādi, kas var pārņemt kontroli savā ziņā,» pirms laulībām apgalvoja modele Karmena Elektra (Carmen Electra). Elektrai tās bija pirmās laulības, slēgtas 1998. gadā Lasvegasā. Abi laulātie acīmredzot tajā brīdī bija alkohola reibumā, jo laulība vēlāk tika anulēta. Deniss Rodmens vēlāk apgalvoja, ka neko neatceroties.

 
Foto: Reuters/LETA

Deniss Hopers un Mišela Filipsa (8 dienas)

«Mēs bijām vīrs un sieva astoņas dienas, un tās bija laimīgākās dienas manā mūžā,» atzīst dziedātāja Mišela Filipsa (Michelle Phillips). Mišelai un nu jau nelaiķim aktierim un režisoram Denisam Hoperam (Dennis Hopper) par abiem kopā ir desmit laulību.

 
Foto: AP/LETA

Britnija Spīrsa un Džeisons Aleksandrs (55 stundas)

Britnija ar savu bērnības draugu Džeisonu salaulājās 2004. gada janvārī. Kad māksliniece bija izgulējusi dzērumu, viņa nekavējoties anulēja laulību un paziņoja, ka gredzenu mīšanas brīdī nav sapratusi, kas notiek, un vispār tas bijis «joks».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu