Ambera Hērda apgalvo, ka Džonijs Deps viņu sitis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Laulības šķiršana - tā Holivudā bieži vien notiek skaļi. Depa sieva Ambera Hērda (Amber Heard) 27. maijā ieradās tiesā ar acīm redzami sasistu seju un apgalvoja, ka viņas vīrs, slavenais aktieris Džonijs Deps (Johnny Deppp) ir viņu iekaustījis. Tiesnesis izdevis rīkojumu, kurā teikts, ka Deps nedrīkst Hērdai tuvoties.

Hērda tiesā ieradās ar savu advokāti Samantu Spektori (Samantha Spector) un tiesai uzrādīja vairākas fotogrāfijas, kurās redzams, ka guvusi sejas traumas. Viņa apgalvo, ka Deps viņu satraumējis sestdien ar viedtālruni.

Viņa arī prasīja no Depa uzturlīdzekļus - 50 000 apmērā katru mēnesi, taču tiesa viņas prasību noraidīja.

Foto: Reuters/ScanPix

Atgādinām, ka 30 gadus vecā Hērda, kas šonedēļ iesniedza šķiršanās dokumentus pēc 15 laulībā aizvadītiem mēnešiem, pirmdien pieprasīja laulības šķiršanu, kā iemeslu minot neatrisināmas domstarpības.

52 gadus vecais Deps trešdien tiesā iesniedza dokumentus, kuros lūdz nelikt pēc šķiršanās Hērdai nodrošināt tādu pašu dzīves līmeni kā laulības laikā. Viņš arī norāda, ka Hērdai pašai jāsedz juridiskie izdevumi, kas radīsies šķiršanās procesa laikā.

Pāris, kuram nav kopīgu bērnu, nebija noslēdzis pirmslaulību līgumu.

Foto: REUTERS/Scanpix

---

Deps un Hērda iepazinās 2011. gadā, kad Depam vēl bija ilgas attiecības ar franču aktrisi Vanesu Paradī, kura ir viņa dēla Džeka un meitas Lilijas Rozas māte.

Deps un Hērda salaulājās pērn februārī nelielā privātā ceremonijā Losandželosā, bet pēc tam nosvinēja šo notikumu plašākā pasākumā Depa privātā salā Bahamu arhipelāgā.

Šķiršanās tika ierosināta nepilnu nedēļu pēc tam, kad Depa māte Betija Sjū Palmere nomira 81 gada vecumā.

«Ņemot vērā laulības īsumu un mātes traģisko zaudējumu, Džonijs neatbildēs uz nepatiesajiem rakstiem, baumām, dezinformāciju un meliem par viņa personīgo dzīvi,» ceturtdien paziņoja aktiera pārstāvis. «Cerams, ka šīs neilgās laulības šķiršana būs ātra.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu