Dženere un Boldvina vienojas seksīgā selfijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @CamiMorrone

TV šovu zvaigzne Kailija Dženere (Kylie Jenner) un Boldvinu dinastijas pārstāve - viena no Stīvena Boldvina meitām Heilija Boldvina (Hailey Baldwin), publicējušas kopīgu selfiju, kurā akcentē līdzīgos tetovējumus.

Kailija pie miniatūrā tetovējuma tika jau ziemā, kad uz gurna ar sarkanu tinti iegravēja stilizētu vārdu «Sanity». Acīmredzot, iedvesmojoties no Dženeres, viņas draudzene Heilija tieši tajā pašā vietā arīdzan ietetovējusi mazu uzrakstu - gente (no portugāļu valodas - cilvēki). Un kā lai ar šo jaunumu nepadalās savā Instagram ar 62 miljoniem sekotāju. Tik daudzus cilvēkus interesē Kailijas privātā dzīve!

Foto: Instgram

Pusstundas laikā šis foto saņēma 130 000 «like».

Kailija publiskojusi vēl pāris bikini bildes, kurās redzama kopā ar draudzenēm atpūtas brīdī pie baseina. Fotogrāfijās redzama Kailija, viņas māsa Kendela, modele Kami Morone un draudzene Lorena Pereza.

«Girls, girls, girls,» šāds uzraksts rotā vienu no fotogrāfijām.

Foto: Instgram

Kami Morone arīdzan publicējusi foto savā foto vietnē «Instagram», kurā minētās daiļavas pieturas viena pie otras sēžamvietas.

Foto: @CamiMorrone

Ja jau meitenēm seko 62 miljoni cilvēku, tad jau «tur kaut kam ir jābūt».



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu