Uzlauzts Keitijas Perijas tvitera konts

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Hakeris uzlauzis amerikāņu dziedātājas Keitijas Perijas (Katy Perry) tvitera kontu, iespējams, nopludinot vēl neizdotu izpildītājas dziesmu. Perijai tviterī ir vislielākais sekotāju pulks no visiem reģistrētajiem lietotājiem. Viņai ir vairāk nekā 89 miljoni sekotāju.

Hakeris Perijas vārdā bija publicējis vairākus dziedātājai neraksturīgus ziņojumus, daži no tiem bija homofobiski un rasistiski.

No Perijas konta tika publicēts ziņojums amerikāņu popzvaigznei Teilorei Sviftai, ar kuru Perijai ir sliktas attiecības. «Man tevis pietrūkst, mazā,» teikts tvītā.

Hakeris arī publicēja saiti uz dziesmu vietnē «SoundCloud». Tiek uzskatīts, ka tas ir vēl neizdots Perijas darbs ar nosaukumu «Witness».

Tvitera konts «sw4ylol», kam kā dzīvesvieta norādīta Rumānija, publicēja «SoundCloud» paziņojumu par dziesmas dzēšanu, jo ierakstu studija «Universal Music» sūdzējusies par autortiesību pārkāpumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu