Runā, ka šīs slavenības gultā esot pavisam vājas... TOP 9

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Reuters/AP

Parasti mēs apspriežam slavenību naudas makus, mājas, sānsoļus, atkarības, izskatu, bet šoreiz būsim īpaši bezkaunīgi, jo slavenību bijušie partneri runā atklāti par to, kādi viņi ir guļamistabā. Uzzini, kuri ir sliktākie mīļākie!

 
Foto: EPA/LETA

Aktieris Kolins Farels (Colin Farrell)

Nabaga aktieris Kolins Farels pirms pāris gadiem nonāca ļoti nepatīkamā situācijā, jo kāda viņa bijusī mīļākā publiski dzeltenajai presei paziņoja: lai gan aktieris ir ļoti simpātisks, gultā viņš esot apaļa nulle. «Visus orgasmus kopā ar viņu esmu notēlojusi, lai viņš justos laimīgs. Patiesībā, ja nezinātu, tad domātu, ka mūsu sekss bija viņa pirmā reize. Pēc desmit sekundēm viņš devās gulēt...» tabloīdiem stāsta kāda Farela mīļākā.

Foto: EPA/LETA
 
Foto: Reuters/LETA

Tenisiste Marija Šarapova (Maria Sharapova)

Mūziķa Adama Levina komentārs par blondo tenisisti gultā ir visai nežēlīgs: «Jūs nevarat iedomāties, cik vīlies es biju. Kā vairums džeku, es arī domāju, ka viņa gultā ir skaļa... Viņa neizdvesa ne skaņas un gulēja kā beigta varde. Vēl trakāk - kad es elsoju, viņa man to aizliedza, sakot, ka tas traucējot koncentrēties...»

Foto: AP/LETA
 
Foto: AP/LETA

Mūziķis 50 Cent

Eksotiskā izskata reperis 50 Cent ar dāmām uzvedoties kā pusaudzis - 14 gadus vecs tīnis. Seksuālajās attiecībās viņš esot kautrīgs un nedrošs, kas viņu nepadara par kaislīgu mīļāko.

Foto: Reuters/LETA
 
Foto: EPA/LETA

Komiķis Rasels Brends (Russell Brand)

Rasels ir simpātisks vīrietis, kuram nekad nav problēmu sevi palielīt publiski. Nereti viņš pārspīlēti runā par to, cik labs mīļākais esot. Bet vai tā ir? Kā zinām, suns, kurš skaļi rej, nekož, tāpat arī Rasela seksuālā reputācija ir visai vāja.

Foto: EPA/LETA
 
Foto: AP/LETA

Sabiedrības dāma Parisa Hiltone (Paris Hilton)

Hiltones bijušais draugs Niks Kārters reiz publiski izteicies, ka Parisa gultā esot nekāda. «Man palika priekšstats, ka viņai nepatīk sekss, bet kā tas var nepatikt?» jautā blondīnes bijušais.

Foto: AP/LETA
 
Foto: Leta/AFP

Reperis Eminems (Eminem)

Lai vai kā repo Eminems, tas nespēj glābt faktu, ka gultā viņš nekam nederot. Viņa bijusī sieva publiski paudusi, ka bez mazās zilās tabletītes ar viņu gultā neesot ko ilgi darīt...

Foto: Reuters/LETA
 
Foto: AP/LETA

Golfa zvaigzne Taigers Vuds (Tiger Woods)

Ja esi atlētisks sportists, tas nenozīmē, ka esi labs mīlnieks. Pat ja tavā reputācijā ir konstanti sānsoļi, tas tevi neraksturo kā seksa dievu - tieši pretēji, tā vīrieši nereti cenšas stiprināt savu pašapziņu.

Foto: Reuters/LETA
 
Foto: AP/LETA

Aktrise Andželīna Džolija (Angelina Jolie)

Viena no skaistākajām Holivudas aktrisēm, kā izrādās, ir pavisam garlaicīga gultā. Viņas bijušais partneris, aktieris Billijs Bobs Torntons reiz presē izteicies, ka Džolija viņu ļoti garlaikojusi gultā, kas arī bijis iemesls, lai skatītos uz citām.

Foto: AP/LETA
 
Foto: Reuters/LETA

Aktieris Bens Afleks (Ben Affleck)

Aktiera Bena Afleka bijusī sirdsdāma, popdīva Dženifera Lopesa reiz izteikusies, ka ar savu puisi nedejos, jo zinot parunu - ja sapas dejojot, tad sapas arī gultā!

Foto: Reuters/LETA
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu