Izsolīs Vitnijas Hjūstones apbalvojumus un skatuves tērpus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

24. un 25. jūnijā Beverlihilsā ASV izsolīs mūžībā aizgājušās amerikāņu popzvaigznes Vitnijas Hjūstones (Whitney Houston) apbalvojumus, skatuves tērpus un citas personīgās mantas. Izsolāmo lietu vidū ir «Emmy» balva, ko Hjūstone 1986. gadā saņēma par uzstāšanos 28. «Grammy» mūzikas balvu ceremonijā. Lēsts, ka tā cena varētu sasniegt 10 000 ASV dolāru (9000 eiro).

1995. gada filmas «Waiting to Exhale» scenārija eksemplāru, kas tika izsniegts Hjūstonei, varētu pārdot par apmēram 1000 dolāriem (900 eiro), norāda izsoļu nams «Heritage Auctions».

Kopumā tiks izsolīti vairāk nekā simt priekšmeti.

«Mēs uzskatām, ka pienācis laiks dot daļu no Vitnijas faniem, kuri mīlēja viņas mūziku un kurus Vitnija droši vien arī mīlēja ar visu savu sirdi un dvēseli,» sacīja dziedātājas bijusī menedžere Peta Hjūstone.

Hjūstone 2012. gada 11. februārī, dienu pirms «Grammy» ceremonijas, tika atrasta mirusi viesnīcas istabā Beverlihilsā. Tiesu mediķi atzina, ka viņas nāves iemesls bija nejauša noslīkšana, ko izraisīja kokaīna lietošana un sirds slimība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu