Brauns: Vitnija Hjūstone bija biseksuāla

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Popmūzikas zvaigznes Vitnijas Hjūstones (Whitney Houston) bijušais vīrs Bobijs Brauns (Bobby Brown) beidzot apstiprinājis jau gadiem klīdušās baumas par to, ka dziedātājai bija mīlas sakars ar sievieti, vēsta ārvalstu prese.

Nelaiķes Hjūstones māte Sisija Hjūstone (Cissy Houston) savos memuāros jau minēja, ka meitai, iespējams, bijušas attiecības ar asistenti Robinu Kraufordu (Robyn Crawford), kura vēlāk kļuva par Vitnijas radošo direktori. Sisija rakstīja, ka Robinai rūpēja Vitnija un tieši Robina bija pirmā, kas devās pie Sisijas, lai pateiktu, ka viņas meitai ir problēmas ar narkotikām.

Tagad sarunā ar «Us Weekly» Vitnijas biseksualitāti apstiprina Bobijs Brauns. «Es zinu. Mēs bijām precējušies 14 gadus. Un ir tādas lietas, par kurām abi viens otram stāstījām.» Brauns sarakstījis pats savu grāmatu «Every Little Step», kurā atklāj vēl kādu interesantu faktu -

Vitnijai esot bijis mīlas romāns ar reperi Tupaku Šakuru (Tupac Shakur).
Vitnija Hjūstone ar māti Sisiju Hjūstoni 1988. gadā
Vitnija Hjūstone ar māti Sisiju Hjūstoni 1988. gadā Foto: Reuters/Scanpix

Ja ticam Bobija rakstītajam, tad Vitnija noliedza savu mīlas sakaru ar Robinu, jo māte Sisija neatbalstīja šādas attiecības. «Es domāju, ja Robina Vitnijas ģimenē tiktu akceptēta, tad Vitnija vēl šodien būtu dzīva,» raksta Brauns.

Protams, Sisija nav priecīga par Bobija jauno autobiogrāfiju un uzskata, ka tajā sarakstītas daudzas puspatiesības.

Kā jau ziņots, Hjūstone 2012. gada 11. februārī, dienu pirms «Grammy» ceremonijas, tika atrasta mirusi viesnīcas istabā Beverlihilsā. Tiesu mediķi atzina, ka viņas nāves cēlonis bija nejauša noslīkšana, ko izraisīja kokaīna lietošana un sirds slimība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu