Kinoteātros pirmizrāde glamūrīgai komēdijai «Klasesbiedrenes»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Iepriecinoša ziņa brīnišķīga izklaides kino cienītājiem! Jau šo piektdien, 17. jūnijā, pirmizrādi Latvijas kinoteātros piedzīvos viena no pēdējā laika amizantākajām krievu komēdijām «Klasesbiedrenes». Tā piedāvā perfektu vasaras kokteili: neaizmirstamu vecmeitu ballīti, valdzinošu glamūru un kūrortpilsētas tveici!

Kolorītais kino stāsts «Klasesbiedrenes» aizved uz Sočiem, kur jānotiek Katjas kāzām. Laimīgo draudzeni sveikt ierodas arī trīs viņas draudzenes, kurām gan katrai ir savas nedienas privātajā dzīvē. Vecmeitu ballītē pludo šampanietis, nauda tiek tērēta pa labi un pa kreisi, un jautrība sit augstu vilni, taču līdz brīdim, kad notiek kas tāds, ko neviena no draudzenēm nevarēja paredzēt, – Katja pieķer savu līgavaini ar citu sievieti. Turklāt nevis šādu tādu, bet izteiksmīgu blondīni ar vēl izteiksmīgākām krūtīm. Protams, līgava krīt histērijā, kliedzot, ka ir gatava apprecēt jebkuru citu vīrieti, tikai ne savu izredzēto! Bet kāzas viņa nav gatava atcelt, un tām jānotiek jau nākamajā dienā. Draudzenēm ir tikai viena nakts, lai atrastu Katjai cienīgu vīru, taču viņas tas nebiedē, un apņēmīgā kompānija ķeras pie topošā līgavaiņa meklēšanas.

Komēdijas «Klasesbiedrenes» producents Maksims Rogaļskis atzinis, ka jau sen sapņojis uzņemt baudāmu izklaidējošu kino, taču līdz šim bija sastapies ar labu scenāriju trūkumu. Tāpēc, tiklīdz viņš izlasījis šo scenāriju, nekavējoties sācis organizēt spilgtu kino personību komandu, kas lasīto realizētu. Rezultātā viņam izdevies radīt projektu, kurš iepriecina ar labiem aktierdarbiem, asprātīgiem dialogiem, uzrunājoši glamūrīgu darbības vidi un aizraujošu scenārija attīstību.

Foto: Kadrs no filmas

Krievu kino cienītājiem gan vislielāko pārsteigumu sagādā vienas no galveno lomu atveidotājām - Svetlanas Kodženkovas vizuālās pārvērtības. Izskatīgā blondīne komēdijā «Klasesbiedrenes» pārsteidz ar efektīgas brunetes tēlu. Šīs pārmaiņas ierosinājusi pati aktrise, citādi visas galvenās varones filmā būtu blondīnes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu