Ilggadīgās jaunavas jeb slavenības, kuras gaidīja līdz kāzām... ilgi!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/LETA

Sekss pēc kāzām mūsdienās jau ieņem «ekskluzivitātes» statusu, jo reti kad vairs pirmā kāzu nakts abiem jaunlaulātajiem ir pirmā pieredze. Lūk, dāmas, kuras nākas vien apbrīnot, zinot, cik Holivuda un popularitāte ir «slidena»...

 
Foto: AP/LETA

Kerija Undervuda (Carrie Underwood)

Amerikāņu dziedātāja un aktrise Kerija Undervuda jāvārdu teica kanādiešu hokejistam Maikam Fišeram 2010. gadā, kad arī zaudēja nevainību. Tobrīd viņai bija 27 gadi!

Foto: Reuters/LETA
 
Foto: Reuters/LETA

Aktrise Džesika Simpsone (Jessica Simpson)

Skandalozā ballīšu lauvene, aktrise Džesika Simpsone, kā izrādās, arī spēja savu nevainību nosargāt līdz 23 gadu vecumam, kad satika savu likteni un apprecējās.

Foto: AP/LETA
 
Foto: AP/LETA

Modele Adriana Lima (Adriana Lima)

«Victoria’s Secret» modele, tumšmatainā skaistule Adriana, kā izrādās, savos uzskatos ir ļoti konservatīva. Savu nevainību viņa sargāja līdz kāzām un tikai 28 gadu vecumā tapa par sievieti.

Foto: Reuters/LETA
 
Foto: Reuters/LETA

Dziedātāja Meraija Kerija (Mariah Carey)

Daudzi tam netic, bet arī dziedātāja Meraija Kerija ilgi bija jaunava. To viņa atzina gan tikai pēc šķiršanās no vīra Nika Kanona, ka kāzu nakts bijusi viņas pirmā seksuālā pieredze. Nav brīnums, ka viņa apprecējās jau pēc divu mēnešu pazīšanās, - laikam ilgāk gaidīt vairs nespēja.

Foto: AP/LETA
 
Foto: AP/LETA

Aktrise Hilarija Dafa (Hilary Duff)

Aktrise Hilarija Dafa savu nevainību saglabāja līdz 23 gadu vecumam, kad apprecējās ar hokejistu Maiku Komriju.

Foto: AP/LETA
 
Foto: AP/LETA

Aktrise Lisa Kudrova (Lisa Kudrow)

Seriāla «Friends» aktrise Lisa, kas atveidoja hipiju, reālajā dzīvē ir visai kārtīga - tikai 31 gada vecumā viņa zaudēja nevainību, apprecoties ar uzņēmēju Maiklu Sternu.

Foto: Reuters/LETA
 
Foto: AP/LETA

Dziedātāja Selīna Diona (Celine Dion)

Dziedātājan Selīna Diona ar lepnumu presei atklāja, ka viņas nevainību ir atņēmis viņas mīļotais vīrs Renē Anželils. Tas notika, kad skaistās balss īpašniecei bija 26 gadi.

Foto: Reuters/LETA
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu