Parisa Hiltone zina, kurš padarīja slavenu Kimu Kardašjanu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @littlehiltonboy

Kad reperis un TV dīvas Kimas Kardašjanas vīrs Kanje Vests pirms pāris dienām publiskoja slaveno «kailo slavenību» videoklipu dziesmai «Famous», «Instagram» lietotājs «littlehiltonboy» radīja pats savu klipa ekrānuzņēmumu, atgādinādams reperim, kurš patiešām padarīja viņa sievu par slavenību. Teilores Sviftas galvas vietā iemontēta ballīšu karaliene Parisa Hiltone.

Kā liecina sociālie tīkli, šis ekrānuzņēmums paticis arī pašai 35 gadus vecajai Hiltonei.

Tiešām, būsim godīgi. Tieši Parisa bija tā, kas izveda nevienam nezināmo Kimu starmešu gaismās. Kad Hiltones draudzene Nikola Ričija (Nicole Richie) nevarēja apmeklēt kādu svarīgu sarkanā paklāja pasākumu pirms desmit gadiem (2006. gada 12. aprīlī), Hiltone par pavadoni izvēlējās Kimu.

Arī pats Kanje Vests ir intervijās atzinis, ka pamanījis Kimu, pateicoties draudzībai ar Hiltoni. «Es atceros, ka redzēju Kimas un Parisas foto un pie sevis nodomāju - ak dievs, vai tu redzēji to meiteni?» izteicies Vests intervijā Raienam Sīcrestam (Ryan Seacrest) 2013. gadā.

Lai arī šodien Kima un Parisa nav ļoti tuvas draudzenes, viņu attiecības ir labas. Parisa nesen publicēja foto ar Kimu, kurā apsveic viņu dzimšanas dienā.

Arī Kardašjana atbildējusi ar foto, kur abas slavenības redzamas atpūtas brīdī Ivisā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu