Kas vēlas Prinsa mantojumu?

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nelaiķa amerikāņu dziedātāja Prinsa mantojuma pārvaldnieki trešdien Minesotas tiesā iesnieguši dokumentus, lai noraidītu vairāku cilvēku prasību tikt atzītiem par Prinsa mantiniekiem.

Nesenāko noraidījumu piedzīvojuši trīs cilvēki, kuri apgalvo, ka viņu tēvam Lojalam Džeimsam Grešamam jaunākajam esot bijusi dēka ar Prinsa māti Metiju Dellu Šovu neilgi pirms viņa piedzimšanas. Līdz ar to Prinss varētu būt viņu pusbrālis, norādīja prasības iesniedzēji, kuri vēlējās veikt DNS testus.

Mantojuma pārvaldnieku atteikumus vēl izskatīs un apstiprinās tiesnesis.

Prinss tiek uzskatīts par vienīgo dēlu, kas dzimis Šovas laulībā ar Džonu L.Nelsonu.

Līdz šim noraidījumu saņēmuši vairāki pretendenti uz Prinsa mantojumu. To vidū ir vismaz trīs vīrieši, kuri uzdodas par Prinsa dēliem. Divi no pretendentiem pašlaik atrodas apcietinājumā. Savukārt kāda sieviete apgalvo, ka esot bijusi Prinsa sieva, taču ASV specdienesti turot slepenībā visus ar laulību saistītos dokumentus.

Kā jau ziņots, par Prinsa mantojuma pārvaldītājiem uz laiku tika iecelta banka «Bremer Trust», kas pārņēmusi Prinsa biznesa darījumus un mantinieku noskaidrošanu.

«Bremer Trust» advokāts Deivids Krosbijs norāda, ka saskaņā ar Minesotas likumdošanu par Prinsa bioloģiskajiem vecākiem uzskatāmi Šova un Nelsons, jo viņi Prinsa piedzimšanas laikā bija precējušies.

«Ļoti nedaudziem cilvēkiem ir pamats apstrīdēt šādu pieņēmumu. Un pat tādā gadījumā īstais laiks jau sen ir pagājis,» norāda Krosbijs.

Viņš norādīja uz to, ka bērna paternitāti var apstrīdēt trīs gadus pēc piedzimšanas. Prinss dzimis 1958.gadā.

Līdz ar to nav nepieciešamības veikt DNS testus, lai noraidītu Grešama trīs pieaugušo bērnu pieteikumu.

Taču mantojuma pārvaldītāji paturēja spēkā Prinsa māsas un četru Prinsa pusbrāļu un pusmāsu pieteikumus. To neilgi pēc dziedātāja nāves tiesā iesniedza popmūziķa māsa Tika Nelsone.

Tiek uzskatīts, ka Prinss neatstāja testamentu, kā arī viņam nav zināmu bērnu. Ja neviens no tiem netiks atrasts, mantojumu vienādās daļās sadalīs māsas, pusbrāļu un pusmāsu starpā.

Kā zināms, Prinss aprīlī «Paisley Park» ierakstu studijas un dzīvojamās mājas kompleksā nomira no opioīdu pārdozēšanas. Viņš bija 57 gadus vecs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu