De Niro nosauc Trampu par «pilnībā jukušu»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktieris un producents Roberts de Niro sestdien izteicies, ka ASV prezidenta amata kandidātam no republikāņu partijas Donaldam Trampam nemaz nevajadzētu kandidēt, jo viņš esot «pilnībā jucis».

Ekscentriskais miljardieris Tramps pirmo reizi kandidē uz prezidenta amatu un izraisījis dedzīgas diskusijas ar komentāriem par savu galveno konkurenti Hilariju Klintoni, ieročiem, meksikāņiem, musulmaņiem, kara veterāniem un citiem tematiem.

De Niro izteica savu viedokli Sarajevas Filmu festivālā, kur viņš prezentēja digitāli atjaunotu Mārtina Skorsēzes filmu «Taxi Driver» («Taksists»), svinot tās 40. gadadienu.

«Es nezinu, tas ir neprāts, ka cilvēkiem patīk Tramps. Viņam pat nevajadzētu atrasties viņa tagadējā pozīcijā, tāpēc lai Dievs stāv mums klāt,» izteicās de Niro, kam sekoja skaļi aplausi.

«Tas, ko viņš saka, ir neprāts, tas ir smieklīgi, viņš ir pilnībā jucis,» teica de Niro. «Bet tagad, manuprāt, mediji sāk Trampa izteikumus atvairīt. Tie beidzot saka, ka viņa izteikumi ir absurdi, jukuši, traki.»

Piektdien 73 gadus vecais aktieris atklāja 22. Sarajevas Filmu festivālu. Tas tika dibināts 90.gados, spītējot pilsētas aplenkumam Bosnijas pilsoņkara laikā.

De Niro festivālā saņēma balvu par mūža ieguldījumu kino.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu