Pugačova Jūrmalā palikusi jaunāka?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Estrādes dīva, primadonna Alla Pugačova (67) šo vasaru pavadīja Latvijas kūrorta pilsētā Jūrmalā, kur bija apmetusies ar savu ģimeni - Maksimu Galkinu un bērniem. Pēc fiksētajiem kadriem saviesīgajos pasākumos, kurus Rīgā un Jūrmalā apmeklējusi Alla, redzams, ka primadonna izskatās jaunāka!

Pirms kāda laika Alla un Maksims bijušā baletdejotāja, aktiera Mihaila Barišņikova izrādi Latvijas Nacionālajā operā. Primadonna bija saposusies melnā kleitā. Pāris izskatījās saskanīgi un svinīgi.

Tāpat pirms dažām dienām Dzintaru koncertzālē norisinājās komponista, dziedātāja Igora Nikolajeva koncerts, kuru apmeklēja daudzas prominences, tajā skaitā maestro Raimonds Pauls un primadonna Alla Pugačova.

Portālā «Instagram» publiskotajās fotogrāfijās redzams, ka gan Pugačova, gan Pauls aizkulisēs apciemoja Krievijas estrādes zvaigzni un kopā fotografējās piemiņai. Jāatzīst, ka Alla izskatās labi un atpūtusies.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu