Čehu peldētājas varētu būt lieliskas «Baywatch» glābējas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Izmantojot silto Riodežaneiro laiku un skaistās pludmales, čehu olimpiskā peldēšanas komanda uzfilmējusi jautru video, kurā parodē slavenā pludmales seriāla «Pludmales patruļa» (Baywatch) ievadu. Seriāls, kas vēsta par pludmales glābēju patruļu Losandželosā, vienmēr izcēlies ar skaistiem aktieriem peldkostīmos. Minēsim kaut vai tikai kanādiešu daiļavu Pamelu Andersoni un izskatīgo Deividu Haselhofu.

Čehu peldētāju video izmantotas visas tās pašas klišejas, kas oriģinālajā «Baywatch» ievadā, turklāt katram sportistam veltīta īpaša uzmanība.

Starp citu, jaunā «Baywatch» filma, kurā tēlo Dveins Džonsons (Dwayne Johnson), Zaks Efrons (Zac Efron), Kelija Rorbača (Kelly Rohrbach) u.c., jau uzņemta. Filma uz lielajiem ekrāniem ASV iznāks nākamā gada maijā.

Oriģinālais seriāls «Baywatch» tika demonstrēts no 1989. līdz 2001. gadam, un Pamela tajā atveidoja glābēju Sīdžeju Pārkeri (C.J.Parker).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu