Deps un Hērda turpina ķīvēties par šķiršanās nosacījumiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Holivudas aktieris Džonijs Deps un aktrise Ambera Hērda, kuri šomēnes panāca vienošanos par mantas sadalīšanu pēc laulības šķiršanas, no jauna sākuši ķīvēties par to, kurš Hērdas daļu pārskaitīs viņas izvēlētajām labdarības organizācijām.

Kā jau ziņots, 53 gadus vecais Deps piekrita Hērdai samaksāt septiņus miljonus ASV dolāru (6,3 miljonus eiro), ko viņa solīja pilnā apmērā ziedot divām labdarības organizācijām - Losandželosas Bērnu slimnīcai un Amerikas Pilsonisko brīvību savienībai, kuras viens no darbības virzieniem ir cīņa pret vardarbību pret sievietēm.

30 gadus vecā Hērda apsūdzēja Depu vardarbībā.

Neilgi pēc tam, kad bijušais pāris bija vienojies par šķiršanās nosacījumiem, Deps paziņoja, ka pats ziedošot naudu Hērdas vārdā. Savukārt Hērda to uztvērusi kā aktiera mēģinājumu iegūt vērienīgus nodokļu atvieglojumus, kā rezultātā viņš patiesībā samaksātu uz pusi mazāku summu.

Hērda norāda, ka Depam esot «jāpieturas pie summas, par ko vienojāmies, un tādā gadījumā jāziedo labdarībai 14 miljoni dolāru».

Ceturtdien filmu sērijas «Pirates of the Caribbean» («Karību jūras pirāti») aktieris paziņoja, ka jau esot Hērdas vārdā labdarības organizācijām izmaksājis pirmo daļu no kopējās summas.

«Ambera Hērda novērtē Džonija Depa jauniegūto vēlmi atbalstīt divas no viņas iecienītākajām labdarības organizācijām,» teikts Hērdas pārstāves paziņojumā. «Tās ir lieliskas un negaidītas ziņas.»

«Taču gadījumā, ja Džonijs vēlas mainīt šķiršanās vienošanās nosacījumus, viņam labdarībai jāziedo 14 miljoni dolāru, kas pēc nodokļu atvieglojumiem būtu septiņi miljoni dolāru, ko viņš apņēmās samaksāt Amberai. Mēs arī vēlētos, lai summa tiktu samaksāta uzreiz, nevis izstiepta vairāku gadu garumā. Jebkas cits būtu neslēpts [Depa] advokātu mēģinājums samazināt maksājamās summas apmēru, uzdodot to kā rūpes par labdarības organizācijām, ko viņš nekad iepriekš nav atbalstījis,» uzsver Hērdas pārstāve.

Deps un Hērda iepazinās 2011.gada filmas «The Rum Diary» («Ruma dienasgrāmata») uzņemšanas laikā, un abi apprecējās 2015.gada februārī.

Kopš Hērda Depu apsūdzēja par viņas sišanu un telefona iemešanu sejā, aktierim tika dots rīkojums ar sievu nesazināties un no viņas uzturēties ne mazāk kā 90 metru attālumā. Vienošanās par šķiršanos paredzēja, ka Hērda atsauks orderi un apsūdzības vardarbībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu