Tīnai «Jaunajā vilnī» dota iesauka Sniega karaliene

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau gandrīz nedēļu latviešu dziedātāja Samanta Tīna atrodas Krievijas pilsētā Sočos, kur 3. septembrī sāksies jauno izpildītāju konkurss «Jaunais vilnis». Izdevumam «Kas Jauns» Tīna atradusi laiku pastāstīt, kā viņai tur sokas.

Nav noslēpums, ka smago mēģinājumu laikā «Jaunā viļņa» veidotāji mēdz būt skarbi un dalībniekus novest pat līdz asarām, tomēr Samantu Tīnu konkursa galvenais režisors Aleksandrs

Revzins neaiztiekot, vien pačukstot austiņā, ja nepieciešamas kādas izmaiņas.

Tāpat Tīna atklājusi, ka daudzi konkursa dalībnieki vēlas ar viņu sadraudzēties, taču dziedātāja nav braukusi uz konkursu to darīt. Atturīgās attieksmes dēļ viņa jau nodēvēta par Sniega karalieni.

Mēģinājumu grafiks esot ļoti nežēlīgs, un brīva laika neatliekot teju nekam.

Samanta «Kas Jauns» pastāstīja, ka mēģinājumu telpu drīkstot pamest tikai atskaitoties, kur un uz cik ilgu laiku. Tāpat konkursa organizatori uzrauga dalībnieku ēdienkarti, kā arī veselības dēļ piekodinājuši nepeldēties, pretējā gadījumā varot uzreiz krāmēt ceļasomas un braukt mājās.

Pirms došanās uz Sočiem dziedātājai sagatavoties palīdzēja vesela komanda - komponists Raimonds Pauls, aktrise un režisore Rēzija Kalniņa ar vīru Aināru Rubiķi, kā arī vokālā pedagoģe Ilze Dzenīte.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu