Kučers nevēlas, lai meita darbotos izklaides industrijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktieris Eštons Kučers (Ashton Kutcher) nevēlas, lai meita ietu viņa pēdās un darbotos izklaides biznesā. Kučeram un aktrisei Milai Kunisai ir meita Vaiata, kurai oktobrī apritēs divi gadi. Lai arī abi vecāki ir slaveni aktieri, Kučers tomēr nemudinās meitu izvēlēties tādu pašu karjeru.

«Nē!» viņš atbildēja uz žurnāla «Entertainment Tonight» jautājumu. «Ja viņa pati to patiešām izvēlēsies, tad jā. Bet, ja tā nebūs viņas izvēle, man būs jāpasargā viņa no visām šīm muļķībām.»

Intervijā 38 gadus vecajam Kučeram tika jautāts, kādas ir viņa domas par to, ka meita uzaugs sociālo tīklu laikmetā, kad daudzas slavenības saņem naidīgus, nicinošus komentārus.

«Es domāju, ka cilvēki grib sociālos tīklus vainot pie daudzām un dažādām lietām, taču patiesībā tie tikai atspoguļo pasauli, kurā dzīvojam. Ja vēlamies mainīt sociālos tīklus, tad jāmainās pašiem,» viņš uzskata.

Kučers bija pirmo slaveno tvitera lietotāju vidū.

Kučers un Kunisa iepazinās deviņdesmito gadu beigās, kad kopā filmējās televīzijas seriālā «That 70s Show». Romantiskas attiecības pārim izveidojās 2011. gadā, kad izjuka Kačera laulība ar aktrisi Demiju Mūru.

Pagājušajā vasarā Kučers un Kunisa salaulājās nelielā ceremonijā ģimenes lokā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu