Holivudas zvaigznes nopeļ Donaldu Trampu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Trešdien publicēts īss video, kurā vairākas Holivudas slavenības nopeļ ASV prezidenta amata kandidātu Donaldu Trampu un aicina pilsoņus piedalīties vēlēšanās. Organizācijas «Save the Day» trīs minūtes garajā video piedalās aktieri Roberts Daunijs jaunākais un Skārleta Johansone, kā arī Leslijs Odoms jaunākais un Dons Čīdls.

«Otrdien, 8. novembrī, šī valsts pieņems vienu no svarīgākajiem lēmumiem tās vēsturē,» norāda video redzamie aktieri.

Odoms jaunākais aicina ar ugunīgu temperamentu apveltītajam Trampam nedot pieeju kodolieročiem, savukārt Čīdls ekscentrisko miljardieri raksturo kā «rasistisku, aizskarošu gļēvuli, kurš varētu nodarīt paliekošu kaitējumu mūsu sabiedrībai».

«Save the Day» ir organizācija, kas vāc līdzekļus un atbalsta otras ASV prezidenta amata kandidātes Hilarijas Klintones priekšvēlēšanu kampaņu.

Organizāciju dibinājis amerikāņu režisors un producents Džošs Vedons, kurš uzņēmis divas «The Avengers» («Atriebēji») sērijas filmas un vēl citas kinolentes.

Līdz ASV prezidenta vēlēšanām palikušas mazāk nekā septiņas nedēļas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu