Pāri, kuri pārspēj «Brandželinas»* rekordu un pierāda, ka mīlestība ir!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Reuters/AP/LETA

Kurš gan nevēlas ticēt mūžīgai mīlestībai? Par tādu bija pārliecināta sabiedrība, uzlūkojot Holivudas zvaigžņu pāri Andželīnu Džoliju un Bredu Pitu. Kā redzam, šoreiz mīlestība neizdzīvoja un viņi šķiras, līdz ar to izkrīt no visilgāk kopā esošo pāru topa. Kuras slavenības vēl aizvien ieņem «ilgi kopā esošo» pāru statusu?

 
Foto: Reuters/LETA

Semjuels Lī Džeksons un Latanja Ričardsone

Pāra statuss: 37 gadi

Abi sāka satikties, jau studējot universitātē 1974. gadā, pēc kuras beigšanas mija gredzenus 1980. gadā. Līdz ar filmas «Lubene» straujo popularitāti arī Semjuels strauji tapa slavens un pieprasīts aktieris. Aizvien biežāk vīra nebija mājās, un 2012. gadā Ričardsone «New York Times Magazine» atzinās, ka nespēj sadzīvot ar šādu dzīvesveidu - būt bieži vientuļai, gaidot vīru. Holivudas kinozvaigzne Semjuels Lī Džeksons par savu laulību ar aktrisi un sporta raidījumu producenti izteicās: «Kad laulība ilgst jau vairāk nekā trīsdesmit gadu, protams, ir tiesības pateikt: «Pie velna!» un notīties. Taču vari arī pateikt: «Pie velna visu, piedod man!»

Foto: Reuters/LETA
 
Foto: Reuters/LETA

Goldija Houna un Kurts Rasels

Pāra statuss: 31 gads

Viņi iepazinās 1983.gadā un kopš tā laika ir nešķirami un intervijās ne reizi vien izteikušies, ka katru dienu iemīlas no jauna un nedomā meklēt mīlestību citās personās. Izskatās, ka nesenā aktrises Goldijas Hounas septiņdesmitā dzimšanas diena likusi viņai pārvērtēt dzīvi. Aktrise vienmēr uzsvērusi, ka nevēlas precēties, bet nu mainījusi viedokli un plāno apprecēt savu trīsdesmit vienu gadu ilgo attiecību partneri, aktieri Kurtu Raselu.

Foto: AP/LETA
 
Foto: Reuters/LETA

Toms Henkss un Rita Vilsone

Pāra statuss: 28 gadi

Dziedātāja un aktrise Rita Vilsone kopā ar Holivudas grandu Tomu Henksu ir piedzīvojusi ļoti daudz, tostarp pirms diviem gadiem uzveikusi krūts vēzi. Pāris ir precējies kopš 1988. gada. Abiem ir divi kopīgi bērni. Henksam ir divas atvases arī no pirmās laulības.

Foto: AP/LETA
 
Foto: Reuters/LETA

Kevins Beikons un Kira Sedžvika

Pāra statuss: 28 gadi

Kira un Kevins satikās 1987. gadā un jau pēc gada viens otram zvērēja mūžīgu mīlestību. Pārim ir divi bērni. Pirms sešiem gadiem ģimene piedzīvoja finanšu krīzi, aktieris toreiz atklāja, ka humors esot paglābis ģimeni no iziršanas, jo abi laulātie nolēmuši vairāk nodarboties ar regulāru seksu, kas esot bez maksas.

Foto: Reuters/LETA
 
Foto: Reuters/LETA

Džons Travolta un Kellija Prestone

Pāra statuss: 25 gadi

Prestone savu vīru noskatījusi jau filmā «Saturday Night Fever», kur aktieris lieliski pierāda savas dejošanas prasmes. Toreiz viņa teikusi: «Es precēšos ar šo vīrieti no filmas!» Tā tas arī noticis, un 1991. gadā abi ieskatījušies viens otrā. Pāris spējis pārdzīvot arī trakāko - abu dēla nāvi 2009. gadā.

Foto: AP/LETA
 
Foto: AP/LETA

Sāra Džesika Pārkere un Metjū Broderiks

Pāra statuss: 19 gadi

Pāris iepazinās kādā Ņujorkas ballītē, un kopš tā laika abi ir kopā diendienā un nešķirami. Abi uzskata, ka veiksmīgu attiecību pamatā ir prasme izrunāties. 2002. gadā Pārkere un Broderiks sagaidīja pasaulē ierodamies savu pirmdzimto - Džeimiju Vilkiju. Pagāja laiks, un pāris atkal vēlējās bērnu. Sārai tad jau bija apritējuši 44 gadi, un diemžēl pie bērniņa viņi tā arī nespēja vairs tikt. 2009. gada 22. jūnijā pasaulē nāca dvīnītes - Mariona Loreta Elvela un Tabita Hodža, kuras iznēsāja surogātmāte.

Foto: AP/LETA
 
Foto: AP/LETA

Vils Smits un Džada Pinketa Smita

Pāra statuss: 19,5 gadi

Pēc trīs gadu draudzības, Vils un Džada apprecējās 1997. gadā. Abi intervijās vairākkārt atzinuši: lai arī ģimenē aug bērni, attiecībās ir ļoti svarīgi atrast laiku pabūt tikai divatā un no jauna iedegt romantiku. Pārim ir 18 gadus vecs dēls Džeidens un 16 gadus veca meita Vilova. Vilam ir arī 24 gadus vecs dēls Trejs (īstajā vārdā Vilards Kristofers Smits III) no viņa iepriekšējās laulības ar Šīriju Zampino.

Foto: Reuters/LETA
 
Foto: Reuters/LETA

Maikls Duglass un Ketrīna Zeta Džonsa

Pāra statuss: 16 gadi

Zeta Džonsa par Duglasa sievu kļūt piekrita 2000. gadā. Abi ir gājuši cauri Maikla nežēlīgajai onkoloģiskajai slimībai, taču kopā to uzveikuši. Viņiem ir divi bērni - 13 gadus vecais Dilans un desmitgadīgā Karisa.

Foto: Reuters/LETA
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu