Mias Ferovas adoptētais dēls izdarījis pašnāvību

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktrises Mias Ferovas (Mia Farrow) adoptētais dēls Tediess izdarījis pašnāvību, paziņojusi Konektikutas štata policija. Tediess Vilks Ferovs trešdien izdarīja pašnāvību ar ieroci. Viņš bija 27 gadus vecs.

Ferova līķis ar smagiem ievainojumiem tika atrasts automašīnā, tāpēc sākotnēji medijos parādījās ziņas, ka viņš varētu būt gājis bojā autoavārijā. Taču tagad apstiprināts, ka tā bijusi pašnāvība.

Ferovs pirms adopcijas bāreņu namā Indijā saslima ar poliomielītu. Viņam ir paralizētas kājas.

«Mūs satriecis Tediesa, mūsu mīļotā dēla un brāļa, zaudējums,» paziņoja Ferova. «Viņš bija brīnišķīgs, drosmīgs cilvēks, kurš savā īsajā dzīvē pārvarēja daudz grūtību. Mums viņa pietrūkst. Paldies par līdzjūtību un labajiem vārdiem.»

Paziņojumā Ferova aicināja vērsties pēc palīdzības visus cilvēkus, kurus piemeklējušas domas par pašnāvību.

Šausmu filmas «Rosemary's Baby» («Rozmarijas bērns») zvaigznei Ferovai bija 14 adoptēti un bioloģiskie bērni, tajā skaitā arī Suna Ji Previna, kura tagad precējusies ar Ferovas bijušo vīru Vudiju Allenu.

«Man bija bail, ienākot jaunā pasaulē, kuras valodu nesapratu, turklāt man bija cita ādas krāsa,» 2013.gadā intervijā žurnālam «Vanity Fair» atzina Ferovs. «Fakts, ka visi mani mīlēja, bija kas jauns.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu