Obama organizē pats savu festivālu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

ASV prezidenta Baraka Obamas jaunajā mūzikas un mākslas festivālā «South by South Lawn» oktobrī uzstāsies «oskarotais» aktieris Leonardo di Kaprio, soulmūzikas dziedātāja Šērona Džonsa, grupa «The Lumineers» un seriāla «Stranger Things» aktieru sastāvs, vēsta britu laikraksts «The Guardian».

Pasākums veidots sadarbībā ar populārā festivāla «South by South West» producentiem. Tas notiks 3.oktobrī Baltā nama Dienvidu zālājā.

Rīkotāji «South by South Lawn» raksturo kā «Baltā nama ideju, mākslas un aktīvisma festivālu».

«Mēs aicināsim ikvienu amerikāni uzrotīt piedurknes un atrast savu veidu, kā pozitīvi attīstīt valsti. Turklāt tā ir iespēja godināt iedvesmojošo darbu, ko daudzi amerikāņi jau padarījuši,» teikts paziņojumā Baltā nama mājaslapā.

Di Kaprio festivālā izrādīs savu jauno dokumentālo filmu «Before the Flood» («Pirms plūdiem») par klimata izmaiņām, kā arī par šo jautājumu diskutēs ar Obamu.

Savukārt straumēšanas pakalpojuma «Netflix» šausmu seriāla «Stranger Things» aktieri vadīs kino meistardarbnīcu.

Festivāls tiks straumēts Baltā nama mājaslapā, taču biļetes uz to varēs iegūt tikai tie cilvēki, kuriem ir «labvēlīgs iespaids uz savu kopienu» un kuri tiks nominēti dalībai pasākumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu