Šīrans ziedo labdarībai apbalvošanas ceremoniju uzvalkus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Angļu mūziķis Eds Šīrans ziedojis 12 maisus ar apģērbiem savā dzimtajā pilsētā Fremlingemā, un ziedojumu vidū ir arī viņa uzvalki. Dziedātāja ziedojumā paliatīvās aprūpes labdarības organizācijai «St.Elizabeth Hospice» ir viņa uzvalki, kurus viņš vilcis uz «Brit» un «Grammy» apbalvošanas ceremonijām, kā arī rūtainais krekls, kurā Šīrans redzams filmā «Bridžitas Džounsas mazulis» («Bridget Jones' Baby»).

Lielākā daļa apģērbu izlikti pārdošanai pašas organizācijas veikalā, savukārt daži apģērbu gabali, tostarp apbalvošanas ceremoniju uzvalki, izlikti «eBay» tiešsaistes izsolē.

«Mēs esam priecīgi par Eda dāsno ziedojumu. Pēdējo gadu laikā esam saņēmuši vairākus viņa ziedojumus, kas ir bijuši ļoti populāri. Cilvēki ierodas no visām malām, lai iegādātos šīs drēbes, tostarp tie pasaules iedzīvotāji, kas piedalās interneta izsolēs. Mēs esam tiešām pateicīgi Edam par mums izrādīto atbalstu,» teica «St.Elizabeth Hospice» veikala pārvaldniece Reičela Polarda.

Pēdējo gadu laikā Šīrana ziedojumi organizācijai, kas rūpējas par vietējiem neglābjami ārstējamiem cilvēkiem, ienesuši aptuveni 4000 sterliņu mārciņu (4600 eiro).

Pagājušogad Šīrans uzstājās Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu