Gavaru skandāls: vīrs zinājis par sievas romānu; par bērniem cīnīsies tiesas ceļā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Pirms nepilna mēneša uz Tenerifi kopā ar visiem septiņiem bērniem aizbrauca bijusī modele Una Gavare, kura beidzot izlēmusi sekot savai sirdsbalsij. Viņa kopā ar bērniem apmetusies miljonāra Ainara Gulbja apartamentos, raksta izdevums «Kas Jauns». Kā izrādās, vīrs zinājis par sievas romānu un atgūt bērnus mēģinās tiesas ceļā.

Lai gan iepriekš Unas Gavares vīrs Māris Gavars par notikušo teica, ka ir šokā un viņam nav ne jausmas, kāpēc tā noticis, izrādās tomēr, ka Mārim bija nojausma par notikušo, jo aizbraucot Una atstājusi audioierakstu, kurā izklāstījusi savas atklāsmes, raksta izdevums «KJ».

Gavare arī prasījusi dot atļauju laulības šķiršanai, tomēr Māris negrasās piekrist Unas pavēlēm, jo Una tagad esot pilnīgi cits cilvēks, savā komunikācijā pavēlnieciska un kategoriska.

Ģimenes skandālu vēl piparotāku dara fakts, ka Gulbis Gavaru izsaucis uz dueli.

Māris saka: «Lai Gulbis labāk iet padejot gulbīšu deju. Būs jautrāk,» saka Gavars.

Žurnāla «KJ» rīcībā ir informācija, ka Māris Gavars vērsies policijā un tiesā ar iesniegumu par bērnu nolaupīšanu. Gavars žurnālam teicis, ka bērniem nav atļauts viņam teikt savu atrašanās vietu, savukārt Gulbis teicis, ka visus ar bērniem saistītos jautājumus Mārim tagad būšot jākārto ar viņu. Bērni Mārim teikuši, ka gribot mājās.

Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Izrādās, ka Gulbis un Gavare (toreiz Kārkliņa) bija pāris jau pirms 25 gadiem. Tad Una bija modele, abi tikušies Latvijā un citās pasaules valstīs, Gulbis Parīzē pat īrējis dzīvokli abiem, bet uzņēmējs izveidoja citas attiecības, Una centusies atgūt Gulbja uzmanību, bet nesekmīgi.

Una Gavare intervijā «Angeless.lv» teikusi «ja cita ceļa nav, visas neveselīgās saites, mezgli ir jāatraisa un jāpārcērt. Citādi no tā tikt laukā nav iespējams. Rīkoties nekad nav par vēlu.»

Pilnu rakstu lasiet žurnālā «Kas Jauns».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu