Tabloīds: Džolija un Pits jau sen dzīvojuši kā svešinieki

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Nenoliedzami šā mēneša šokējošākā ziņa bija Holivudas zvaigžņu pāra Breda Pita un Andželīnas Džolijas pēkšņais paziņojums par laulības šķiršanu. Protams, ar šo ziņu vilni pasauli pāršalca arī neskaitāmi minējumi un versijas, kāpēc... Neuzticība? Slimība? Neciešams raksturs? Bērni? Karjera? Nule tapis arī zināms, ka pāris jau labu laiku pirms publiskās ziņas par šķiršanos dzīvojuši kā svešnieki.

Tabloīds «Us Weekly» ziņo, ka Holivudas pāris jau ilgus gadus ikdienā strīdējušies un šķiršanās ir likumsakarīga diviem cilvēkiem, kuri katrs dzīvo savu dzīvi. Vēl detalizētāk, milzīgajos apartamentos - savrupmājā Holivudā - katrs mitinājies savā mājas spārnā.

Džolija atzinusi, ka jau sen jutusies vientuļa un nelaimīga, vēl vairāk, kad uzzinājusi, ka viņas vīrs laulāto attiecību detaļas un abu starpā valdošo spriedzi apspriež draugu lokā.

Tabloīda rīcībā nonākusi informācija, ka Pits šobrīd uzturas ģimenes īpašumā Holivudā, turpretī Džolija ar sešiem bērniem mitinās īrētā savrupnamā kaut kur Malibu.

Tabloīds vērš uzmanību uz faktu, ka nesaskaņas starp abiem veidojušās arī bērnu audzināšanas jautājumos: Breds bērnus kontrolējis un centies ieaudzināt tiem disciplīnu, tikmēr Andželīna ļāva dzīvoties brīvi un darīt nedarbus. Arī skološanas jautājumos viņi nebija vienisprātis - kamēr Pits uzstāja, ka bērniem jāiet skolā, Džolija deva priekšroku mājmācībai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu