Ukraiņu jokdaris cenšas noskūpstīt Kimu Kardašjanu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Amerikāņu realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana kļuvusi par bijušā ukraiņu žurnālista Vitālija Sedjuka kārtējo «izjokošanas» upuri, kad viņš Parīzes modes nedēļas laikā mēģinājis noskūpstīt viņas pēcpusi.

Nofilmēts, kā Kardašjana dodas garām preses fotogrāfiem, kad pie viņas pieskrien vīrietis saulesbrillēs. Kardašjanas miesassargs nogrūda Sedjuku zemē.

Vēlāk Sedjuks sociālajā tīklā «Instagram» apgalvoja, ka tādējādi esot protestējis pret Kardašjanas un pārējo viņas ģimenes sieviešu veiktajām plastiskajām operācijām. Viņš Kardašjanu ģimeni aicina «popularizēt dabisko skaistumu pusaugu meitenēm, kuras tai akli seko un aizstāv».

Sedjuks 2014. gadā pirms modes nama «Balmain» skates Parīzē mēģināja sagrābt Kardašjanu.

Kā jau ziņots, šomēnes Milānas modes nedēļas pirmajā dienā Sedjuks pielavījās amerikāņu televīzijas personībai un modelei Džidži Hadidai un negaidīti pacēla viņu gaisā. Jaunā sieviete viņu iedunkāja ar elkoni.

«Man šķita, ka man draud briesmas, un man bija visas tiesības reaģēt tieši tā,» sacīja Hadida, kura sākotnēji sociālajos tīklos saņēma nopēlumu par agresīvo reakciju.

Pēc starpgadījuma Sedjuks paziņoja, ka tādā veidā esot protestējis pret slavenību izmantošanu modes skatēs profesionālu modeļu vietā.

Sedjuks vairākkārt centies izjokot slavenības, piemēram, Kannu kinofestivālā palienot zem aktrises Amerikas Ferreras kuplajiem svārkiem. Pirms tam viņš apskāvis amerikāņu aktiera Leonardo di Kaprio gurnus, izjaucis britu dziedātājas Adeles pateicības runu, uzskrienot uz «Grammy» ceremonijas skatuves, kā arī saņēmis pļauku no aktiera Vila Smita, kuru noskūpstīja filmas pirmizrādē Maskavā.

Uz augšu