Robijam Viljamsam ģimene palīdz noturēties virs ūdens

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu dziedātājs Robijs Viljamss sola, ka vairs «nenoies no sliedēm», pateicoties savām attiecībām ar sievu un diviem bērniem. Dziedātājs 30 gadu vecumā ilgstoši cīnījās ar depresiju un narkomāniju, taču tagad atzīst, ka ģimene viņam palīdz koncentrēties. «Pirms man bija sieva un bērni, mana karjera nebija tikai darbs,» britu «Radio 2» programmas «Breakfast Show» vadītājam Krisam Evansam stāstīja Viljamss.

«Tas centās aizpildīt visus dvēseles tukšumus. Un tas nebija loģiski. Es nonācu līdz kalna galam, taču es joprojām izjutu sāpes. Taču vēlāk es apprecējos un mums piedzima bērni, un tagad es visu saprotu. (..) Gan sieva, gan bērni uz mani paļaujas, un es vairs nedrīkstu nokrist no sliedēm.»

Tomēr dziedātājs, kurš nedēļas sākumā paziņoja par jaunu studijas ierakstu «The Heavy Entertainment Show», atzina, ka viņu joprojām regulāri nomoka depresija un problēmas ar pašcieņu.

«Manas smadzenes klejo no neirozes līdz raizēm un panikai,» stāsta mākslinieks, piebilstot, ka pēdējo triju gadu laikā kopš iepriekšējā studijas ieraksta viņš sarakstījis vairāk nekā 75 dziesmas, un, katru reizi ierodoties ierakstu studijā, viņa producenti izdara spiedienu uzlabot sarakstītās dziesmas, kā arī piedomāt pie sava izskata.

«Es atrodos neērtā situācijā, bet tā mani dzen uz priekšu,» teica dziedātājs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu