Septiņi vīrišķīgākie Svari, kas mīl uz mūžu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/LETA

Lai gan vīriešiem Svariem bieži vien prieku sagādā vecpuišu dzīve, jo viņi vēlas saglabāt savu neatkarību un priecēt daudzu sieviešu sirdis, kad viņi iemīlas pa īstam - tas uz mūžu. To arī pierāda šie kungi, kuri dzimuši zem vīrišķīgās Svaru zīmes.

 
Foto: AP/LETA

Popmūziķis Bruno Mars

Vecums: 30 gadi

Bruno Mars, īstajā vārdā Pīters Džīns Ernandess (angļu: Peter Gene Hernandez), dzimis 1985. gada 8. oktobrī. Viņš ir amerikāņu mūziķis no Havaju salām. Pirms Bruno Mars uzsāka veiksmīgu solo karjeru, viņš bija pazīstams kā daļa no producentu trio The Smeezingtons, darbojās kā dziesmu autors un producents un palīdzējis radīt hitus tādām popzvaigznēm kā Flo Rida, Sugababes, K'naan un Džastinu Bīberu. Viens no viņa lielākajiem sasniegumiem bija Flo Rida starptautiskais grāvējs Right Round.

Foto: Reuters/LETA
 
Foto: AP/LETA

Aktieris Vilss Smits

Vecums: 48

Viljards Kerols «Vills» Smits (angļu: Willard Carroll «Will» Smith, Jr.) dzimis 1968. gada 25. septembrī Filadelfijā, Pensilvānijas štatā, ASV. Viņš ir amerikāņu aktieris, kino producents un popreperis. Viņš ir guvis panākumus mūzikā, TV un kinojomā. V. Smits ir ticis nominēts četrām Zelta globusabalvām, divām Amerikas Kinoakadēmijas balvām, kā arī ir ieguvis vairākas Grammy balvas.

Foto: AP/LETA
 
Foto: Reuters/LETA

Reperis Eminems

Vecums: 43

Maršals Brūss Maters III (dzimis 1972. gada 17. oktobrī) [1], plašāk pazīstams ar saviem skatuves vārdiem Eminem un Slim Shady ir Amerikas Kinoakadēmijas balvas un Grammy balvas īpašnieks Amerikāņu reperis, producents un aktieris.

Foto: Reuters/LETA
 
Foto: AP/LETA

Producents Saimons Kovels

Vecums: 56

Saimons Filips Kauels (angļu: Simon Phillip Cowell; dzimis 1959. gada 7. oktobrī Londonā, Lielbritānijā) ir britu mūzikas producents, TV producents. Viņš ir pazīstams kā vairāku Lielbritānijas un ASV TV šovu žūrijas loceklis, piemēram, «Pop Idol», «X Faktors», «Britain's Got Talent» un «Amerikāņu elks». Tāpat S. Kauels ir slavens ar savu kritiku, apvainojumiem pret TV šovu dalībniekiem.

Foto: Reuters/LETA
 
Foto: AP/LETA

Aktieris Hjū Džekmens

Vecums: 47

Hjū Maikls Džekmens (angļu: Hugh Michael Jackman) dzimis 1968. gada 12. oktobrī Sidnejā, Austrālijā. Hjū ir austrāliešu aktieris un producents. Plaši pazīstams ar filmēšanos dažādu žanru filmās, mūziklos un televīzijas šovos. Hjū Džekmens ir filmējies tādos filmu žanros kā fantastika, šausmu, piedzīvojumu, asa sižeta, romantiskajās filmās. Starptautisku atzinību aktieris ir guvis, atveidojot dažādus supervaroņus un romantiskos tēlus.

Foto: AP/LETA
 
Foto: Reuters/LETA

Aktieris Mets Deimonds

Vecums:45

Metjū Peidžs Deimons (angļu: Matthew Paige (Matt) Damon) ir dzimis 1970. gada 8. oktobrī). Viņš ir amerikāņu kinoaktieris un scenārists. 1998. gadā viņš saņēma Amerikas Kinoakadēmijas un Zelta globusa balvas par scenāriju filmai «Krietnais Vils Hantings» (kopā ar Benu Afleku).

Foto: AP/LETA
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu