Mels Gibsons nelieto alkoholu jau 10 gadus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Holivudas aktieris Mels Gibsons (Mel Gibson) intervijā Austrālijas 7. kanālam atklājis, ka nu jau desmit gadus nelieto alkoholu. Atgādinām, pagājuši tieši desmit gadi kopš skandalozajām Gibsona antisemītiskajām piezīmēm, kuras viņš izteica, tiekot arestēts par braukšanu dzērumā Malibu.

Lai arī Gibsona reputācija ir cietusi ļoti smagi, viņš apgalvo, ka šobrīd ir pavisam cits cilvēks.

Intervijā 60 gadus vecais Gibsons atklāja, ka liels nopelns ir bijis anonīmo alkoholiķu programmai, kas ļāva tikt galā ar postošo atkarību.

«Esmu 12 soļu programmas dalībnieks, un tā esmu skaidrā jau 10 gadus,» viņš saka.

Gibsona spožā aktiera karjera tika izpostīta burtiski vienā 2006. gada jūlija naktī, kad dzērumā viņš sarunāja daudzas antisemītiskas muļķības.

«Iedomājies, ka pats sliktākais brīdis tavā dzīvē tiek ierakstīts un pārraidīts pa visu pasauli... tas notika,» viņš atminas.

2010. gadā viņš vēlreiz iekūlās nepatikšanās, šoreiz viņa bijusī krievu draudzene un bērna māte Oksana Grigorjeva viņu apsūdzēja vardarbībā.

Tomēr filmu sēriju «Mad Max» («Trakais Makss») un «Lethal Weapon» («Nāvējošais ierocis») aktieris intervijā uzsver, ka viņa «tumšās dienas» ir pagātnē.

Šogad Kannu kinofestivālā Gibsons ieradās kopā ar jauno draudzeni Rozalindu Rosu (Rosalind Ross). Pārim ir 35 gadu vecuma starpība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu