Arī Melānija Trampa nonākusi komiķu nagos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Populārajā Stīvena Kolbēra televīzijas šovā «The Late Show with Stephen Colbert» izspēlēta asprātīgi intervija starp Kolbēru un republikāņu Baltā nama pretendenta Donalda Trampa sievu Melāniju Trampu (Melania Trump), precīzāk viņas parodētāju - komiķi Lauru Benanti. Protams, galvenais sarunas temats bija tā dēvētā Trampa «ģērbtuvju saruna» ar televīzijas programmu vadītāju Biliju Bušu, kas ierakstīta pirms desmit gadiem un kurā Tramps lielās ar uzmākšanos precētām sievietēm un saka, ka slavenības statuss viņam ļauj atļauties vairāk nekā citiem.

Nesen Melānija Trampa tiešām sniedza divas intervijas Fox un CNN kanāliem, kurās aizstāvēja savu vīru, uzsverot, ka pret Donaldu ir sākta agresīva nomelnošanas kampaņa.

Arī šajā komiskajā intervijā Benanti attēlotā Melānija cenšas aizstāvēt vīru, taču ir redzams, ka viņas ķermeņa valoda runā par ko pilnīgi pretēju.

Melānija Trampa (Melania Trump) sniedz interviju CNN
Melānija Trampa (Melania Trump) sniedz interviju CNN Foto: REUTERS/Scanpix

Noskaties!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu