Toms Henkss un Rita Vilsone saņem atvainošanos no dzeltenās preses

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Divi amerikāņu tabloīdi atvainojušies amerikāņu aktierim Tomam Henksam un viņa sievai Ritai Vilsonei par rakstiem, ka abu laulībai pienācis gals, jo Henkss esot iemīlējies ekrāna partnerē.

Kompānijai «American Media Inc» piederošie izdevumi «National Enquirer» un «Star Magazine» publicējuši atvainošanos, izmainījuši internetā publicētos rakstus, un nākamajos drukātajos izdevumos būs kļūdas labojums.

Henksa un Vilsones laulība ilgst 28 gadus. Viņi paziņoja, ka daudzu gadu garumā esot tikai pasmējušies par savu «gaidāmo šķiršanos, jo tādi raksti bija tālu no patiesības».

Taču pāris savu laulību uzskata par «mūsu ģimenes pamatu», kamēr rakstus par šķiršanos raksturoja kā «melus, ko vairs nepacietīsim».

«National Enquirer» un «Star Magazine» rakstos bija teikts, ka 60 gadus vecais Henkss nolēmis aiziet no sievas, jo iemīlējies kādā no bijušajām kolēģēm - vai nu Megā Raienā, ar kuru 90.gados spēlēja vairākās kinolentēs, vai arī Felisitijā Džonsā, kura ir Henksa ekrāna partnere jaunajā filmā «Inferno».

«Mūsu nodoms nebija ziņot, ka Tomam Henksam ir nepiedienīgas attiecības ar Megu Raienu vai ka viņš gatavojas šķirties no Ritas Vilsones,» teikts paziņojumā «National Enquirer» mājaslapā.

10.oktobrī iznākušajā žurnāla numurā bija nodrukāts raksts «400 miljonu dolāru vērtā laulība brūk Henksa mīlestības pret Raienu dēļ».

Savukārt «Star Magazine» atvainojās par 3.oktobrī publicētu rakstu, kurā bija teikts, ka Henkss iemīlējies Džonsā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu