Kardašjana pēc aplaupīšanas dodas «pelnītā atvaļinājumā»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana pēc aplaupīšanas Parīzē dosies «pelnītā atvaļinājumā» no starmešu gaismas, paziņojusi viņas asistente.

Kā jau ziņots, mēneša sākumā agrā rīta stundā istabā, kur atradās Kardašjana, ielauzās pieci vīrieši, sasēja televīzijas zvaigzni un paņēma dārglietas. Neilgi pirms tam Kardašjana sociālajos tīklos bija publicējusi foto ar iespaidīga izmēra briljanta gredzenu pirkstā, kas varētu būt izprovocējis laupīšanu, uzskata policija.

Kopš tā laika Kardašjana nav publicējusi jaunus ziņojumus sociālajos tīklos, kaut arī viņa ir starp populārākajām interneta personībām pasaulē.

35 gadus vecās Kardašjanas asistente Stefānija Šeparde oficiālajā vietnē un lietotnē izlaidusi paziņojumu, ka televīzijas zvaigzne vēl nespējot atgriezties ierastajā dienas ritmā.

«Droši vien būsiet pamanījuši, ka lietotnē pāris nedēļas nav nekādu jaunumu,» viņa raksta. «Kima devusies pelnītā atvaļinājumā.»

Viņas māsa Hloja Kardašjana pagājušonedēļ Elenas Dedženeresas šovā sacīja, ka realitātes šovu dīva vēl neesot atguvusies no notikušā.

«Tā bija ļoti traumējoša pieredze. Taču mūsu ģimenē pastāv ļoti tuvas attiecības, un mēs to pārdzīvosim kopā,» viņa atklāja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu